Posjetite preuređeno ALPINA prodajno mjesto na 2. katu Tower Centera u Rijeci gdje vas očekuje veliki izbor obuće za outdoor aktivnosti – planinarenje, hodanje, pješačenje, alpinizam, kao i izbor modne obuće za žene i muškarce brendova Alpina i Peter Kozina.

Sa sjedištem u srcu prirode, u slovenskom gradiću Žiri, u okruženju netaknute prirode planina i šuma, Alpina već više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema proizvodnji obuće.  Kao razvojno orijentirani proizvođač obuće, Alpina pokriva tržišni dio između sportske i modne obuće u čije su oblikovanje i stvaranje implementirane prepoznatljive karakteristike Alpina brenda - iskustvo, predanost i kvaliteta.

U području outdoor aktivnosti Alpina je renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je također globalno prepoznatljiva i kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara i svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu.

Alpina

Alpina

U modnom segmentu Alpina je prepoznatljiva po kvalitetnoj obući koju odlikuju moderan dizajn, prirodni materijali i udobnost. U preuređenoj trgovini u Tower centru Rijeka ponuda modnog dijela na jednom mjestu obuhvaća i obuću najstarije slovenske robne marke Peter Kozina, koja se ističe u portfelju Alpine po svom klasičnom i svevremenskom stilu kod kojeg izdržljivost i dugotrajnost igraju ključnu ulogu. Navedena obuća je u slovenskoj tvornici Alpina ponovno zaživjela u novom ruhu i s novim modelima kod kojih su granice dizajna usklađene s globalnim modnim trendovima.

Alpina

Novi koncept za bolji doživljaj kupnje

Uređenje preređene trgovine u Tower centru u skladu je s novim vizualnim identitetom Alpina obuće koji odvojeno daje naglasak na outdoor i fashion obući. Ravne i čiste linije, skandinavski stil te potpuno drugačiji način predstavljanja obuće dat će kupcima inspirativniji doživljaj kupovine.

Alpina

Alpina