Modni genijalac Juraj Zigman uspješan je i svjetski poznat dizajner. Surađuje s brojnim svjetskim zvijezdama, dizajnirao je kostime za operu Madama Butterfly, otvorio je svoju prvu trgovinu u Zagrebu, a ove subote dolazi na proslavu rođendana Tower Centera.

Bliži se dan revije, možeš li nam otkriti što si ovaj put pripremio?

Odlučio sam staviti naglasak na crvenu, slavljeničku boju. Svakako će biti malo drugačije od onoga na što su ljudi naučeni.

Popis slavnih koji te obožavaju sve je veći. Koja je tajna uspjeha?

Nikad o uspjehu nisam razmišljao kao o nedostižnom i nemogućem. Moj posao je napraviti odjeću koja mora skrenuti pozornost, mora biti drugačija i zamijećena. Odlučio sam dizajnirati takvu odjeću, to je moj izbor i osjećaj koji nisam potiskivao zbog komercijalnog i brzog uspjeha. Na samim počecima pokušavali su mi objasniti da moram ići van, jer tu nema mjesta za mene, ali ja sam znao da mogu živjeti i raditi u Kostreni, jer je danas sve moguće, svi smo na društvenim mrežama i sve je dostupno. Ako je proizvod dobar, naći će put do bilo koje zvijezde, bez obzira gdje se ja nalazim.   

View this post on Instagram

Goo @ritaora 🤩🤩💗

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Radiš i živiš u Rijeci, otvorio si dućan u Zagrebu, koji su planovi za dalje?

Plan je raditi na projektima vani i učvrstiti vezu s L.A. Dućan je u fokusu i sad uživam u mogućnosti da sve što proizvedemo odmah možemo i ponuditi kupcima.

Veselimo se reviji u Toweru, posjećuješ li i inače centar?

Stanujem ispod Towera, tako da smo česti posjetitelji. Volim shopping, ali ga ne planiram, kad odemo na kavu prođemo i dućane.