Na 3. katu Tower centra svoja vrata otvorio je novi dućan OS JEANS koji surađuje s poznatim brendovima poput Only, Big Star, NZA, Vero Moda, Only&Sons, Vila, Time out, Jack&Jones

Only je brend koji postoji na tržištu već od 1995 godine. Ovaj brend naglašava jednostavnost ali i fashion kombinacije koje su namijenjene samo VAMA, jer ONLY je svaka djevojka koja voli modu i prati trendove. Kako kaže i sam naziv brenda – SAMO TI!!

 

BIG STAR postoji na tržištu već od 1979 godine, te je pravi expert u Jeans-u ali uz to nudi široliku ponudu ostalih asortimana te veliki izbor obuće. Uz svoj prepoznatljivi brend privlači kupce diljem Europe.

New Zealand Auckland je brend za sve muškarce koji traže kvalitetu i udobnost. Brend postoji od 2007 i odiše s daškom prirode gdje inspiraciju pronalazi u detaljima i stilu New Zealanda.

 

Vero Moda – jednostavnost je uvijek bila dio ovog brenda, već od 1987 godine tako je prezentirana modernim ženama koje prate trendove i teže samostalnosti. To je fashion koji se mijenja ubrzano kako bi udovoljio svojim kupcima i potražnji tržišta.

Only & Sons – super trendy i fashion brend je Only&Sons, sama riječ brenda je unikatna, a s tim je i ovaj brend, za sve muškarce koji su trendu mode i žele kombinirati stilove.

 

 

Vila – sve je započelo 1994 godine kad je nastao ovaj brend koji je jako brzo napredovao kao fashion za mlade cure koje su željele biti u stilu sa modnim izričajem. Istiće se svojom eleganciijom i kvalitetnim modnim artiklima.

Time Out se proširio na Europsko tržište već od 1995 godine, oni vjeruju da odjeća nije tu da se samo nosi kao simbol odjevnog artikla, nego da se i uživa u tom stilu u modi te inovaciji.
To je brend koji je namijenjen i muškarcima i ženama te onima koji žele biti inovativni.

Jack&Jones je inspiracija kao brend koji je namijenjen mladim i ozbiljnim muškarcima.
Sa super modernim stilovima majica i jakni te velikim izborom Jeans-a ističe se u svojoj konkurenciji i privlači svoje kupce.

 

 

FOTO:PR