Nakon što smo vam prethodnih dana predstavili djevojke koje su zauzele prvo i drugo mjesto u izboru za najBLOGERICU, danas pažnju pridajemo trećeplasiranoj finalistici, a to je Karla Jokić. Pri pogledu na njezine stylinge, možemo zaključiti da kod Karle vrijedi – manje je više.

Njeguje jednostavan, ali vrlo sofisticiran i profinjen stil. Uglavnom bira odjevne predmete i dodatke u neutralnim ili pastelnim bojama i time unosi eleganciju u svoj outfit. Njezine odjevne kombinacije složene su s ukusom, a svaki komad pažljivo je biran. Prati trendove i uklapa ih u svoj stil, a mnogima će svojim načinom odijevanja i kombiniranja poslužiti kao modna inspiracija i uzor. Osim toga, Karla je prava definicija moderne, suvremene djevojke i s njezinim ukusom može se poistovjetiti veliki broj djevojaka. Zbog svega navedenog, predviđamo joj uspješnu blogersku karijeru. Zasigurno će privući velik broj pratitelja i steći status influencerice.
Ako vas zanima tko je Karlin modni uzor i najdraži bloger, koji su joj omiljeni dućani Tower Centra te što misli o izboru za najBLOGERICU, sve to saznajte iz intervjua u nastavku.

Kakvo ti je bilo iskustvo s najBLOGERICOM?

Htjela bih se zahvaliti Tower centru i Novom listu na ovoj prilici. Jako sam sretna sa svojim plasmanom i lijepim iskustvom koje sam stekla. Upoznala sam drage cure s kojima sam se odlično provela. Stekla sam nove prijatelje i uživala u svakom trenutku natjecanja.

Tvoj stil i modni uzor?

Svoj stil mogla bih nazvati jednostavno classy, iako se uvijek trudim usavršavati ga i učiniti ga još otmjenijim. Volim eleganciju, sofisticiranost te romanticnost i mislim da me takvi odjevni predmeti najbolje predstavljaju.

Pratiš li inače blogove i koje?
Inače pratim blog LydiaEliseMillen.com i nju stvarno obožavam. Pratim je na Instagramu, YouTube i čitam njen blog. Uz nju modni uzor bi mi bila i Olivia Palermo. Inače ne pratim mnogo bloggerica i instagramerica. Mislim da je to iz razloga sto jednostavno ne želim kopirati nečiji stil i biti nešto sto nisam, a svoj osobni ukus kreiram sama pod malim utjecajem već spomenutih dama.

Omiljeni dućan u Tower centru?

Kad bih mogla izabrati najdraži dućan u tower centru to bi definitivno bio The Core. Uz njega su mi još dragi Fracomina, Guess, Fashion and Friends i Mango.

FRACOMINA, 799 KN

 

MANGO, 249,90 KN

 

MASS, 399 KN

 

FASHION&FRIENDS, 1.330 kn

 

FOTO: NOVI LIST, MARKO GRACIN