Izbor za najBLOGERICU iznjedrio je uistinu posebne djevojke s istančanim smislom za modu. Jedna od njih je drugoplasirana finalistica, Ana Marija Cuculić. Prvo čime nam je zaokupila pažnju je nesvakidašnja ružičasta boja kose koja se savršeno uklapa u njen razigran, šareni stil inspiriran japanskom kulturom.

Žarke boje ne prevladavaju samo u njenim odjevnim kombinacijama i boji kose, već i u make-upu. Upravo zbog toga istaknula se među ostalim kandidatkinjama i zauzela visoko drugo mjesto. Voli kombinirati vesele uzorke i pritom dodati komade poput chokera i kožne jakne, prema čemu se na njezinom stilu vidi utjecaj japanskih mangi, ali i alternativne glazbe.
U svakom slučaju, riječ je o djevojci koja se ne ustručava biti svoja i jedinstvena. Sigurni smo da vas svojim stilom neće ostaviti ravnodušnima te da će nastaviti oduševljavati svojim zanimljivim make-upom i outfitima.

Kakvo ti je bilo iskustvo s Najblogericom?

Natječaj Najblogerica pružio mi je jedno prekrasno iskustvo. Ne samo da sam imala priliku pokazati svoj stil i svoju priču, već sam i upoznala 6 divnih, talentiranih žena s odličnim smislom za odijevanje. Također, imale smo priliku čuti priče najvećih hrvatskih blogerica i fotografa, čije ću savijete definitivno primijeniti.

Tvoj stil i modni uzor?

Oba su mi roditelja veliki ljubitelji rock i alternativne glazbe, pa su mi uzori od malih nogu, umjesto Spice Girls bili bendovi poput Green Day. Tako je nekako glazba oblikovala moj stil do danas. S 14 godina ofarbala sam kosu u ružičasto. U tom sam se razdoblju zaljubila u japansku kulturu i  otkrila Harajuku fashion, japanski streetstyle koji je bitno utjecao na moj stil do danas. Upravo je boja kose probudila kreativnost i neko sasvim novo samopouzdanje u meni, kao i ljubav prema šminkanju. Ne bih izdvojila nikog kao modnog uzora jer me inspiriraju svi, od majke, prijatelja, slučajnih prolaznika i poznatih blogerica pa do igračaka i šminke.

Pratiš li inače blogove i koje?

Pratim više blogova raznih tematika, ali izdvojila bih jednu divnu britansku modnu blogericu Megan Ellaby koja savršeno kombinira dizajnerske i high street komade.

Omiljeni dućan u Tower centru?

Vrlo teška odluka jer ovisi što planiram kupiti. Omiljeni dućan odjećom je definitivno Mango jer u njemu mogu pronaći kompletnu modnu kombinaciju, kao i Fashion & Friends, ali naravno, kao velika ljubiteljica slatkiša, šminke i igračaka ne mogu izostaviti Muller.

mango, 249,90 kn

 

mango, 129,90 kn

 

fracomina, 999 kn

 

 

mango, 79,90 kn

 

mass, 1.299 KN

 

FOTO: NOVI LIST, MARKO GRACIN