Sređeni i lijepi nokti su poput modnog dodatka i savršen su ukras svakoj odjevnoj kombinaciji. Oni su odraz njegovane žene i stoga je vrlo važno posvetiti dio svoje beauty rutine za njihovo uređivanje. U razgovoru s riječkom vizažisticom Miom Matrljan saznali smo koji će trendovi prevladavati u svijetu manikure ove godine.

2018 godina nas u manikuri vraća na neke retro trendove koje su nosile naše mame i bake u mladosti. Veliki povratak je sedefastih lakova kao i klasično crvene nijanse,te manikure u obliku polumjeseca.Da bi sve bilo retro tako je oblik koji prevladava u oblikovanju nokta oblik badema .

Još jedan trend koji se polako vraća je poznata i nekada omiljena francuska manikura i to u njezinom najednostavnijem obliku s bijelom crtom na vanskom rubu nokta te mliječna baza.

Trend koji se nastavlja još od prošle godine su nude tonovi s vrlo jednostavnim i decentnim detaljima na kraćim noktima, ovakva manikura je definitivno omiljena i trenutno najtraženija. Ove godine prevladava jednostavnost te takav trend pristaje svima.

douglas, 54,90 kn

 

douglas, 54,90 kn

 

muller, 29,90 kn

 

dm, 21,90 kn

 

dm, 14,90 kn