Tower Centar Rijeka je od ove srijede bogatiji za jedan od najpopularnijih shopping odredišta u Europi. Riječ je o Reservedu, modnom brendu koji je dio poljske fashion grupacije LPP SA i zastupljen je u 11 zemalja. Svojim kolekcijama je uvijek u skladu s aktualnim modnim trendovima, a njegovi dizajneri pronalaze inspiraciju na modnim pistama prestižnih dizajnerskih brendova.

RESERVED, NOVOOTVORENA TRGOVINA U TOWER CENTRU

U Reservedu ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje jedinstvenog stila i to po pristupačnim cijenama. Komadi su klasični, ali interpretirani na nov, neobičan i moderan način. U riječkoj trgovini, koja se prostire na više od 2000 četvornih metara, dostupna je ženska, muška i dječja kolekcija. U skladu s ljetnim trendovima, prevladavaju odjevni predmeti i dodaci inspirirani tropskim plažama, festivalskim outfitima te neonskim bojama. Budući da je Rijeka poznata po ležernijem, urbanijem i neopterećenijem modnom izričaju od ostalih gradova u Hrvatskoj, iz LPP-a predviđaju i očekuju veliki uspjeh i prihvaćenost ovog brenda među riječkim kupcima.
Na dan otvorenja brojni posjetitelji su se uputili u trgovinu Reserveda i zavirili u aktualnu ponudu raznih odjevnih predmeta, cipela, nakita i ostalih modnih dodataka. Prvih stotinu kupaca dočekale su pogodnosti, a čitav dan održavale su se razne aktivnosti poput susreta s blogerima ili shoppinga sa stilistom.

NAJ BLOGERICE S VODITELJICOM MARKETINGA TOWER CENTRA ALEKSANDROM PENDE ŠIJANEC

 

RESERVED, NOVOOTVORENA TRGOVINA U TOWER CENTRU

 

dostupna je ženska, muška i dječja kolekcija

 

RESERVED

RESERVED

 

RESERVED

 

RESERVED

 

BLOGERICA ANA MARIJA CUCULIĆ

BLOGERICA KARLA JOKIĆ

NAJ BLOGERICA ESTER GALLO

 

BLOGERIC IRA VLAHOVIĆ

ANA MARIJA CUCULIĆ

ESTER GALLO

 

KARLA JOKIĆ

 

IRA VLAHOVIĆ