Prekrasno uređen Reserved otvorio je svoja vrata na četvrtom katu Tower centra i tako započeo novo modno prijateljstvo s brojnim Riječankama koje su ga jedva dočekale.

Kako i priliči dolasku novog brenda u modni grad poput Rijeke, Reserved je 30.5. bio prava pista za brojne ljubiteljice trendova koje su među prvima željele  isprobati nove šik komade ovog Poljskog brenda.

Kako kombinirati summer look i koje su osnovne karakteristike, ali i poslastice s ovim potpisom, brojnim je šminkericama pokazala stilistica Alma Premerl Zoko. Točku na ‘I’ total looka stavio je essence koji je bio službeni make up otvorenja, a uz savjete kako odabrati pravi kupaći kostim i modne detalje za plažu u beauty korneru je održano ekskluzivno predstavljanje noviteta na tržištu- Afroditine marmelade  za sunčanje Tropic sa zaštitnim faktorom 10.

RESERVED

Koji su IT komadi za dnevno-poslovni ljetni look, a što odjenuti za romantične šetnje gradom? Pred modnom savjetnicom  Almom Premerl Zoko bio je stilistički zadatak- kako četiri modne blogerice ušminakti u Reserved look i pokazati im koji sve krojevi laskaju  figuri.  U Reserved looku- tako su jučer zablistale blogerice-  Estera Gallo, Karla Jokić, Anamarija Cuculić i Ira Vlahović.

 

BLOGERICA ESTER GALLO

 

BLOGERICA KARLA JOKIĆ

 

BLOGERICA IRA VLAHOVIĆ

 

BLOGERICA ANA MARIJA CUCULIĆ

 

RESERVED

 

RESERVED

Foto: Nikola Zoko