Svaka sezona nosi nova modna iznenađenja, a prave fashionistice odavno znaju što će se nositi tijekom jeseni. Lagano osvježeni klasični komadi s daškom prošlosti apsolutni su vladari svih high street trgovina.

Nova torba nešto je što nam gotovo uvijek treba, posebno nakon ljeta. Ista pravila ne vrijede za ljetnu i zimsku torbu, stoga vam danas predstavljamo trendi jesensko – zimske torbe.

Ljetni trend mini torbica nastavit će se i na jesen, što ne znači da ljubiteljice velikih torbi neće doći na svoje. Uz mini tu su i shopper torbe koje su hit već nekoliko sezona. Nosit će se i tijekom ove jeseni, dovoljno su praktične, ali i izgledaju odlično. Crna, bež, siva, s uzorkom ili bez, boju prilagodite svom stilu i željama.

U potrazi za savršenom torbom uvijek gledamo da ona bude praktična, svestrana i elegantna. Ove sezone hit su elegantne torbice s kratkom ručkom. Iako možda na prvu izgledaju nepraktično, prednost je što vam je uvijek sve na dohvat ruke. Crna boja uvijek je prvi odabir, no možete se poigrati i posegnuti za pomalo neočekivanim bojama i materijalima.

MANGO, 129,90 KN


Efekt krokodilske kože izbor je s kojim ne možete pogriješiti. Do sad smo ih već imali priliku viđati, no ove sezone one su jedan od najpoželjnijih modela. Croc uzorak donosi efektniji, ali i luksuzniji izgled, stoga su se baš ove torbe nametnule kao jedan od vodećih trendova za ovu sezonu.
Čeka nas zanimljiva modna jesen, pogledajte naše prijedloge i odaberite savršenu torbu koja će vam osigurati stilsku peticu.

MANGO, 199,90 KN
MANGO, 299 KN
MANGO, 169,90 KN
GUESS, 1.039 KN
FURLA CORNER, 3.150 KN
FURLA CORNER, 2.210 KN
FASHION&FRIENDS, 708 KN
FASHION&FRIENDS, 1.330 KN
FASHION&FRIENDS, 1.320 KN
FASHION&FRIENDS, 1.010 KN
CARPISA, 299 KN
CARPISA, 299 KN
CARPISA, 229 KN
CARPISA, 229 KN