Najveći hrvatski lanac za prodaju nakita, srebrnarnice Argentum, svojom novom kolekcijom ponovno oduševljava. Uz novu liniju trendovskih modnih detalja zaboravite ljeto i spremno dočekajte nove jesenske modne avanture. Ovosezonski asortiman popularnog brenda donosi niz noviteta s kojima je moguće zasjati u baš svakoj prilici. Stoga donosimo kratak presjek modnih hitova iz nove kolekcije srebrnih detalja u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe!

Trendi geometrijski oblici

Argentum u svijet sjajnih detalja donosi modele nakita geometrijskog oblika, omiljenog u svijetu modnih dodataka. U kolekciji se ističe više desetaka modela upečatljivih naušnica geometrijskih motiva, kao i ogrlica i narukvica u istom stilu. Za stilsku autentičnost poželjno je nizati više komada odjednom za besprijekoran look.

ARGENTUM

Bezvremenska tradicija

Tradicijski nakit Argentuma sve brže osvaja društvene mreže. Već popularne tradicijske naušnice Konavoke u novoj kolekciji možete pronaći ukrašene biserima ili koraljima. Trenutni hit je i jednostavna, efektna ogrlicu kreirana kao kombinacija prstena i lančića. Ovi modeli nakita mogu se pronaći u srebrnoj, žutoj i rose gold pozlati, dok za ogrlicu postoji mogućnost prilagodbe boja.

ARGENTUM

Nakit za izražavanje osobnosti

Noviteti na nekim komadima nakita, pogotovo ogrlicama, jesu kombinacije s bojom metala za efektan touch. Uz note metala, kroz kolekciju se provlače romantični i ženstveni motivi poput silueta cvijeća i srca koje ukrašavaju ogrlice, narukvice i prstenje koji svakoj kombinaciji daju dozu nježnosti.

Genijalni stilski imperativi

Satovi su stilski statement svakog looka, a moda u tmurnim danima zahtijeva vedrije boje. Elegantni satovi u šik nijansama omiljen su dodatak trendseterica, a u Argentum su upravo stigli različiti modeli satova upečatljivog kolorita. Uz Furlu, omiljen brend satova diljem regije, mnoge će oduševiti i kolekcije satova ostalih renomiranih brendova poput Girl Only, Belmond i dr.

ARGENTUM

Slojevitost je hit

Slojevito odijevanje ultimativan je trend i ove jeseni, a sve se češće odnosi i na modne dodatke. Preporučljivo je nizanje elegantnih komada nakita za efektno ‘razbijanje’ svake jesenske kombinacije Argentum kolekcija ima brojne modele ogrlica i narukvica različitih dužina i boja pozlate za savršeno slojevito kombiniranje modnih ukrasa koji će biti u fokusu sezone.

ARGENTUM, PRIVJESAK 380 KN
ARGENTUM, 770 KN
ARGENTUM, 720 KN
ARGENTUM, 580 KN
ARGENTUM, 520 KN
ARGENTUM, 480 KN
ARGENTUM, 1.310 KN
ARGENTUM, 420 KN
ARGENTUM, 340 KN
ARGENTUM, 320 KN
ARGENTUM, 720 KN
ARGENTUM, 520 KN