Jeste li se ikada osjećali kao da se vrtite u krug? Svaki dan je isti, rutina. Mislim da smo svi to iskusili. No što ako bih vam otkrila jednu malu tajnu? Postoje vrata u našim umovima, ima ih bezbroj. Sami ih stvaramo, pridajemo im važnost, uz njih vežemo emocije i dozvoljavamo im da se često otvaraju. No, vrata nakon nekog vremena počnu škripiti. Rutina. Često upravo ta škripava i dosadna vrata su ona negativna. Ona vrata koja nam ne daju da napredujemo i iskušavamo nove stvari.

Košulja, 169 kn (Reserved)

Moja tajna je i više nego jednostavna ili barem tako zvuči. Otvorite nova vrata. Počnite im pridavati pažnju i neka budu pozitivna, kreativna i uzbudljiva. Ona stara i škripava izbjegavajte u širokom luku.

Dok si sami ne dozvolimo da ta vrata budu otvorena, ništa se neće promijeniti. Taj princip vrijedi i za najamanje stvari poput promijene navika u kućanskim poslovima ili onim velikima kao poslovni ili ljubavni život. Kada se oslobodite strahova i odlučite pozitivnim mislima utjecati na sebe, svoju okolinu i svijet,  sve će se promijeniti.

Košulja, 169,90kn
Kožna suknja, 149,90kn
(Reserved)
Fashion & friends:
Torba, Guess 1.159,00kn (Fashion & friends)
Sandale, 349,90kn (Shoebox)

Fashion & friends,
Torba, Guess 1.159,00kn

Ove jeseni i zime ponovno su u trendu bold odjevni komadi. Oni komadi odjeće koji vas potiču da budete svoji, drugačiji i neustrašivi! Shopping je jedna od mojih mnogobrojnih stres relief metoda. I zato sam ovoga puta odlučila pokazati kako možete iskombinirati takve komade i pretvoriti vašu rutinu u nešto novo i uzbudljivo!

Košulja, 169,90kn
Kožna suknja, 149,90kn
(Reserved)

Najveći trend je animal print i to u obliku torbica, cipela, haljina ili remena. Što god odaberete nećete pogriješiti. Osim toga vratio se i check print ponovno ove sezone. Ova jesen će biti prepuna smeđih i dust pink tonova što je i moje omiljeno.

Torba, 199,00kn (Mass)
Pulover, 249,00kn (Mango)
Hlače, 349,00kn (Mango)

Sandale, 349,90kn (Shoebox)
Sandale- 349,90kn

Dozvolite sebi da otvorite neka nova vrata. Inspirirajte se i budite odvažni!

Do čitanja ,

                             Vaša Karla!

Košulja, 169,90kn
Kožna suknja, 149,90kn
(Reserved)
Fashion & friends:
Torba, Guess 1.159,00kn (Fashion & friends)
Sandale, 349,90kn (Shoebox)

Photography by: Alessia Stelko