Božić je za nama, bliži nam se ispraćaj stare i doček Nove godine. Jeste li kupili darove za svoje najmilije? Tko nije, Tower mu se još dva, tri dana u staroj godini smije. A smijala sam se i ja, dok sam darove tražila. 

Znamo da je crvena boja za sreću, ali ja sam odabrala pink boju za još jaču sreću. I tako, dok se šminkam u Duglasovom dućanu, s darovima punih ruku, sjetih se da je osim sreće važan i zlatni sjaj.

Haljina, 349,90 kn RESEVED . Čizme, 849,90 kn, na sniženju 424,95 kn SHOE BOX. Torbica, 99 kn VIKTOR (3. kat Tower centera)
Haljina, 349,90 kn RESEVED . Torbice, 99 kn VIKTOR (3. kat Tower centera)

Ući u godinu novu poput princeze poželit će svatko. Boja srebra i zlata, metalizirane tkanine, detalji, šljokice i baš sve što svjetluca nikad neće izaći iz mode u vrijeme božićnih i novogodišnjih partyja. Šljokičaste haljine, perlice, metalizirani statement komadi nepogrešiv su odabir za ovakvu priliku. Tako je i moj odabir pao na zlaćanu, plisiranu, dugu haljinu. 

Haljina, 1.200 kn SALLY ATELIER. Torbica, 127,20 kn MASS
Haljina, 1.200 kn SALLY ATELIER. Torbica, 127,20 kn MASS. Cipele, 299 kn MASS

Male, elegantne torbice s perlicama te elegantna štikla i ti si spremna za svoj prvi ples u noći ludila.Ta luda noć idealna je da se odmaknemo od svakodnevnog ritma, stoga slobodno zakoračite u svijet blještavila i sjaja te zablistajte u novogodišnjoj noći jer 365 dana će opet brzo proći. 

Sretna Vam Nova. Zagrljaj šalje E. G. 

Foto: Viviana Lokmer Šulina