ISTI BROJ

Pitate se čemu takav naslov? E, pa to su vam zgode i nezgode jedne blogerice.

U MENI JESEN JE, A VANI LJETO JE

E, danas nema gostovanja na setu. Danas ćemo imati samo poslovni modni tekst.

I TEK TAKO

Tko se sjeća kolumne “Svi smo mi Carrie” od prije dvije godine? Bio je svojevrsni modni hommage mega popularnoj seriji Seks i grad, na naš način.

LAST MINUTE

Jesmo li svi već osunčani ili su godišnji tek u tijeku? Malo nam je i vrijeme poremetilo planove, zar ne? Ne znam kako je vama, ali moj godišnji je ove godine sav zbrkan. Nikako se posložiti.

POGODI TKO JE?

Onda, tko se sjeća prošle kolumne i najave mog gosta? Pa da vam je predstavim…

KAKO ĆEMO? GDJE ĆEMO?

Ne znam jeste li u mojoj prošloj kolumni zamijetili da spominjem odustajanje od pisanja i fotkanja? Ako niste, riječ je o tome da sam malo razmišljala postaje li sve ovo što radim možda previše jednolično i treba li nešto promijeniti.

NA KAVICI

Ima li bolje terapije od kavice s prijateljima? Uvijek je lijepo podijeliti s prijateljicom na kavi red ćakule, red modnih novosti.

JESTE LI SPREMNI?

Pitate se za što spremni? Pa jeste li spremni da obogatite svoje proljeće novim modnim kombinacijama? Kakvo ti je to Eki pitanje? Kako, kada temperature luduju? 

VIRTUALNA MODNA REVIJA

Oni koji od početka prate moje kolumne zasigurno znaju kako u njih povremeno ubacujem i crtice iz svakodnevnog života. Tako je dio mojih crtica i jedna moja drugarica (koja baš voli kad ju oslovljavam s drugarica), svima znana doktorka.

VALENTINOVO ZA MENE

Valentinovo nisu nužno ljubavne fraze, darovi ili pozivi na večeru. Valentinovo slavi ljubav. Zašto onda ne bi slavile ljubav prema sebi?!

NASTAVLJAMO SA SNIŽENJIMA

Pozdrav svima! Nakon blagdanskog "predoziranja", vrijeme je da se zaviri u ormare i krene put sniženja.

USUSRET NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Bliže nam se novogodišnji blagdani pa si, kao i uvijek, postavljamo "sudbonosno" pitanje što odjenuti za najluđu noć u godini.

STIL KAO COCO

Stil Coco Chanel ili kako se odjenuti chic i oponašati Chanel stil. Od bisera, male crne haljine i ruža za usne pa do poznatog odijela i bijele košulje... evo par inspiracija za sve zaljubljenike u Chanel kombinacije.

SUKNJA ILI HLAČE?

Dok su nam jutra i večeri prohladne, a dani još uvijek topli, mučimo se što odjenuti. Rana jesen svakako ima svoje čari, ali nije uvijek najpraktičnija kada je u pitanju odabir garderobe.

POVRATAK U JESEN

Evo nas pred vratima jeseni. Stigle su nam nove kolekcije koje najavljuju bogatu modnu sezonu. S obzirom na to da smo tek na prijelazu godišnjih doba, potražila sam komade nosive na odlasku ljeta.

TOČKICE KOJE SVI VOLIMO

Kada kažem svi ih volimo, onda mislim na neizostavne točkice. Točkice su vječiti "evergreen” koji se oduvijek nalazi u našim ormarima.

LJETNE ZABAVE

Ljeto je u punom zamahu i trudimo se uživati u svim njegovim blagodatima. S ljetom uvijek dolaze i razni izlasci te druženja, stoga sam ovaj put odlučila složiti kombinacije koje prizivaju ljetne zabave.

I ŠTO ĆEMO SAD?

Da, i što ćemo sad? Pa danas ćemo se malo odijevati za posao, a da se pritom osjećamo ugodno.

NOSIMO RUŽIČASTO

Proljetna moda poziva nas da nosimo optimističnije i vedrije boje i zato je moj današnji odabir pao na ružičastu.

NEON INSPIRACIJA

Svi vi koji pratite Tower Lifestyle Magazin mogli ste primijetiti kako dolaskom toplijih dana naše stranice zrače jarkim bojama. Od jarko zelene i jarko ružičaste pa nadalje, a među sveprisutnim bojama tu su i one neonske.

TOWER LIFESTYLE MAGAZINE

Čitajte sve o svijetu mode i ljepote, najnovijim trendovima, manifestacijama i najboljim ponudama u Tower Centru. Svojim čitateljicama i čitateljima želimo ponuditi kvalitetan i inspirativan sadržaj, kako bi uvijek bili u trendu.

Uživajte u svakom trenutku provedenom s nama,

Vaš Tower Lifestyle Magazine.

Instagram