Dom je mjesto kojem se uvijek vraćamo, mjesto gdje se osjećamo sigurno i zaštićeno. Opušteni smo i okruženi našim najdražim osobama i dragim uspomenama. Tijekom blagdana više vremena nego obično provodimo kući, uz neradne dane i kućna druženja, dom postaje centar zbivanja. Moramo priznati kako u tome uživamo.

Cozy ugođaj

Stvoriti cozy ugođaj nije uvijek jednostavno, želja postoji no ideje nedostaju. Upravo zato vam mi donosimo prijedloge kako ove blagdane provesti što je udobnije moguće.  Sve počinje s mirisnim svijećama, toplina svijeća nešto je što će sigurno u svima probuditi osjećaj ugode i doma. Mekani jastuci i deke savršeno će se uklopiti u interijer, a uz to su korisne. Postoji li nešto ljepše od večeri na kauču uz svijeće i toplu dekicu.

Pepco, keramički difuzor i 6 kockica mirisnog voska Jabuka & Cimet ili Jesensko lišće 26 kn 

Vitapur, jastuk 189,90 kn  (na akciji 113,94 kn)


Posteljina.hr. 199 kn (na akciji 99 kn)

L'occitane, opuštajući parfem za dom za difuzor 120 kn


Lijeno jutro koje traje cijeli dan znači dan proveden u pidžami. Dan proveden u toplini doma i u udobnoj odjeći i obući stvarno zvuči kao idealan dan. Ako niste ljubitelj klasične pidžame možete odabrati mekane hlače i oversized majicu, kućni ogrtač i mekane čarape. Savršeno složen outfit.


Tezenis

Lisca, ogrtač 369 kn

Aldo, 560 kn (na akciji 280 kn)

Dan proveden u cozy atmosferi idealan je za no make up dan, odmorite svoje lice, razmazite se hranjivom maskom ili kremom koju ćete nanijeti na lice tijekom dana. U ovim danima kad vam je raspored prekrcan obavezama i događajima, jednostavno odaberite spa dan u toplini doma. Uživajte!


Dm, 44,90 kn

Dm, 15,90 kn


Dan proveden uz dobru knjigu

Dani su kratki i praćeni kapljicama kiše po prozoru, zvuči kao idealna atmosfera za izležavanje pod dekicom, s omiljenom knjigom u ruci, zar ne? 

Hoću knjigu, 129 kn