Zrakom se širi blagdansko raspoloženje, a božićne pjesme, dekoracije i lampice prate nas na svakom koraku i podsjećaju da se bliži vrijeme darivanja. Mnogi su se već zaputili u božićnu kupovinu i pronašli poklone kojima će razveseliti svoje najdraže. No, ako ste među onima koji ne znaju što bi darovali ili se ne možete sjetiti što vaš prijatelj, rođak ili kolega uistinu želi, imamo savršen prijedlog za vas s kojim nećete pogriješiti, a to je poklon bon.

Poklon bon je posljednjih godina postao jedan od najpoželjnijih i najpraktičnijih darova, a osoba koju darujete moći će, kadgod poželi, sama odabrati proizvod koji joj uistinu treba. Brojne trgovine uvele su poklon kartice i time vam ostavile mogućnost izbora. Primjerice, ako smatrate da biste nekog razveselili kozmetičkim preparatima ili parfemom, darujte mu bon od dm-a ili Muller-a. Cinestar poklon bon je odličan izbor za filmoljupca, koji svaki slobodan trenutak provodi u kinu i koji je upućen u sve novosti u svijetu filmova. Bonove možete pronaći i u ostalim prodavaonicama Tower Centra.

 

CINESTAR, Poklon karticu možete koristiti za kupnju proizvoda i kinoulaznica

 

MULLER, Poklon bon

Poklon bon razriješiti će sve vaše nedoumice vezane uz pitanje što darovati vašim bližnjima i priskočiti će vam kao spas u zadnji čas, a darivanu osobu zasigurno će oduševiti.

Foto: pixabay, instagram, cinestar, muller