Dragi čitatelji!

Bliži nam se adventsko razdoblje prepuno izlazaka, proslava, domjenaka, a na kraju krajeva i sama Nova 2020.! Kako biste bili spremni za svaku priliku, za vas sam pripremila 4 stylinga, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe!

Počevši od izlazaka pa do same nove godine, za sve mlade djevojke i one koje se tako osjećaju, savršena je mini haljinica po pristupačnoj cijeni od 249,90kn! Možete pronaći u RESERVED trgovini više modela, sličnog kroja i dezena. Ono što me oduševilo kod ove haljine jest da šljokice ne grebu kožu. Postavljena je mekanim i ugodnim materijalom koji savršeno prianja uz tijelo i dopušta vam da opušteno plešete dugo u noć!

Mini haljina, RESERVED 249,90 kn
Mini haljina, RESERVED 249,90 kn Štikle, MANGO 349,90 kn

Za one koji vole privući pažnju jakim bojama, u kontrastu klasičnoj crvenoj adventskoj haljinici, pronašla sam mini plavu FAN DRESS iz trgovine MANGO. Električno plave boje, veselih volana, savršena za koktel partije i Novogodišnji izlazak! Ukomponirana sa šljokastim naušnicama i štiklama oduzeti će svakome dah!

Mini plava haljina MANGO,299,90 kn Štikle, MANGO 349,90 kn Naušnice, MANGO 99,90 kn
Mini plava haljina MANGO, 299,90 kn Naušnice, MANGO 99,90 kn

Za elegantniji i sofisticiraniji look otišla sam u SALLY ATELIER i nisam se mogla odlučiti što da vam predložim! Srebrna haljina predivnog materijala dolazi i u krem i zlatnoj varijanti! Savršeno prianja svakom obliku tijela, prekriva sve nedostatke i leprša kako se vi krećete!
Nešto manje poletna haljina, na prvu mi je oduzela dah kad sam je ugledala u izlogu!

Gala srebrna haljina SALLY ATELIER, 1.200 kn
Gala srebrna haljina SALLY ATELIER, 1.200 kn

Uska i do poda sivo zelenkasta haljina prekrivena draguljima, savršena za novogodišnji bal ili domjenak! Za sve koji ne vole pokazivati ruke pronašla sam prekrasnu perjanicu kao nešto drugačiji modni dodatak! Ako vam je to preekstravagantno, u SALLY trgovinama možete pronaći i prekrasne bundice.

Gala šljokasta haljina SALLY ATELIE, 1.800 kn Štikle MANGO 349,90 kn Perjanica SALLY ATELIER, 480 kn

Gala šljokasta haljina SALLY ATELIE, 1.800 kn Perjanica SALLY ATELIER, 480 kn

Za svakoga ponešto!
Do sljedeće inspiracije,
Vaša Karla!

Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Studio