Izgledala je malo čudno
U kaputu žutom krojenom bez veze
Pričala je uvijek mnogo
Filmovi, knjige, moda i uvijek sve bez veze

Heeeej, i ko zna zašto se sjećam nje
Govorio sam da je glupa
Da se oblači smiješno a ona je rekla pa šta

E pa šta, nek se čude nek se smiju, ja volim toooo. Volim se slikati, volim te krpice slagati, birat, pa da, zašto ne. Ostati dijete, to je velika sreća i bogatstvo.

Zato, idemo dalje. Vaše veliko dijete poigralo se s dva kaputa. Kao i prošle godine, opet su in teddy bear kaputi. Nose se i smeđi kaputi od samta.

Haljina, 349,90 kn RESERVED. Kaput, 4.250 kn REPLAY. Torba, 259,90 kn SHOE BOX. Torba, 1.440 kn REPLAY. Čizme, 349,90 kn SHOE BOX.

Smeđa boja godinama je bila zanemarena , međutim sve se mijenja, tako su smeđi kaputi preplavili dizajnerske i street high brendove.

Modni detalji na današnjem odabiru teddy kaputa svakako je pink boja na rukavima i mjestima za dugmad. Ovakav detalj je moćan i dominantan pa predstavlja zanimljivi kontrast, kojim se ja uvijek volim poigrati. Moj color blocking danas ispod smeđeg kaputa je pink haljina, koja uz dobar odabir torbice i čizama može transformirati svaku ženu. Prilikom odabira kaputa pripazite da li paše vašoj figuri. Materijal je važan kriterij pri kupnji. Uostalom, kvaliteta tkanine daje sigurnost da nam ispod kaputa bude toplo i da je otporan na sve uvjete.

Haljina, 349,90 kn RESERVED. Kaput, 4.250 kn REPLAY. Torba, 259,90 kn SHOE BOX
Torba, 1.440 kn REPLAY. Čizme,
Čizme, 349,90 kn SHOE BOX.

Haljina, 349,90 kn RESERVED. Kaput, 3.400 kn REPLAY.
Torba, 1.440 kn REPLAY. Čizme,
Čizme, 349,90 kn SHOE BOX.
Haljina, 349,90 kn RESERVED. Kaput, REPLAY. Torba, 179,90 kn RESERVED.
Čizme, 349,90 kn SHOE BOX.

Ova dva kaputa olakšat će vam potragu za vašim idealnim modelom kojeg ste zamislili u svojim modnim snovima.

Pogledaj kako to izgleda na meni, možda ti je to jedna od ideja, pa zablistaš u jednom od savršenih kaputa bez kojih nećemo moći ove zime.

Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Studio