Volimo biti u korak s trendovima, pa smo spojili dvije trenutno najakualnije stvari, umjetnu inteligenciju i izbore. Umjetna inteligencija nas iznenađuje, oduševljava i zabrinjava u isto vrijeme svakog dana, a mi, da se malo zabavimo, smo ju pitali što obući ovu srijedu za izbore. I još da iskoristimo ovu temu, ako nemate što za obući za izbore, Tower Centar Rijeka, na dan izbora, otvoren je cijeli dan. A evo i savjeti koje nam je AI dao:

Profesionalno i udobno: Budući da je izborni dan važan događaj, preporučljivo je odabrati odjeću koja je prigodna, ali i udobna. Muškarci mogu razmotriti nošenje prigodne poslovne odjeće poput košulje i hlača, dok žene mogu odabrati suknju ili hlače s bluzom ili prigodnom majicom.

@brigittemarconfanpage

@brigittemarconfanpage

Neutralne boje: Ako sudjelujete u izvještavanju ili biste mogli biti u fokusu kamere, preporučljivo je izbjegavati jarko šarene ili previše upadljive boje odjeće. Neutralne boje poput crne, sive, bijele ili tamnoplave uvijek su siguran izbor.

Prilagođeno vremenskim uvjetima: Ovisno o klimatskim uvjetima tog dana, odaberite odgovarajuću odjeću. Ako je hladno, obucite se slojevito kako biste ostali toplo, ali imajte na umu da ćete možda biti u zatvorenom prostoru gdje je grijanje uključeno. Ako je toplo, odaberite lagane tkanine kako biste ostali svježi.

@melaniatrumpstyle

@melaniatrumpstyle

Primjereno modi: Iako je važno biti udobno, pokušajte i dalje pratiti aktualne modne trendove. Odabir odjeće koja je suvremenog kroja i stila može doprinijeti profesionalnom izgledu.

@hanahlehe

Diskretan nakit i dodaci: Ako volite nositi nakit ili dodatke, izaberite diskretne komade kako ne biste odvukli pažnju s glavnog događaja. Male naušnice, jednostavne narukvice ili prstenje su dobri izbori

Prikladna obuća: Odaberite udobnu i prikladnu obuću, poput cipela ili čizama koje vam omogućuju udobno hodanje, pogotovo ako ćete biti u pokretu ili ako ćete dugo stajati.

@sannamarin

Profesionalan izgled: Na kraju, važno je zadržati profesionalan izgled, ali i biti prigodno odjeven za izborni dan. Poštujte etiketu događaja, ali se istovremeno osjećajte sigurno i samopouzdano u onome što nosite.

Foto: Instagram