Dani se sve duži i topliji, proljeće kuca na vrata pa je i vrijeme da svoju toplu odjeću i obuću zamjenjujemo laganijim komadima, ali i naš dom treba dobiti novo ruho. Za proljetno buđenje doma nije potrebno činiti drastične promjene, dovoljan je poneki detalj u veselim bojama koji će osvježiti čitav interijer. A uskoro nam se bliži i Uskrs i vrijeme obiteljskog okupljanja. 

Jedan od najljepših načina da obilježite ovo posebno razdoblje jest kroz ukrašavanje doma. U nastavku vam donosimo nekoliko kreativnih ideja za uređenje vašeg doma kako biste stvorili čarobnu atmosferu.

@kik.hrvatska

Neka vaš dom zablista u punom sjaju. Koristite svježe proljetno cvijeće poput tulipana, narcisa ili latica ljiljana kako bi stvorili svjež izgled. Veseli tanjuri, zdjelice te šalice raznih boja i uzoraka unijet će pravo osvježenje, a preslatke košarice s pisanicama najljepša su dekoracija svakog uskršnjeg stola. 


Pepco, cvijeće 9,00 €

Kik, 2,99 €

Rasporedite uskršnje dekoracije po cijelom domu kako biste stvorili ugodnu atmosferu. Ukrasite police, komode i prozore raznobojnim jajima, zečićima od pliša, cvjetnim aranžmanima i uskršnjim svijećnjacima. 

Tedi, zečić, 2,00 €

Pepco, zečić 3,00 €

Pepco, košara 1,50 €

Tedi, ukrasna kugla 3,00 €

Kik, 8,99 €

Kik

Tedi, dekorativna jaja 2,00 €

Finishing touch za vaš uskršnji stol mogu biti posebno dizajnirani stolnjaci i ukrasne jastuci. Odaberite tkanine s uskršnjim motivima poput cvjetnih uzoraka, zečića ili pisanica. Dodajte dodatne ukrase poput traka i cvjetnih aranžmana kako biste stvorili sofisticiran i festivan izgled.

Dota, jastučnica 7,90 €

Dota, stolnjak 25,90 €, nadstolnjak 12,90 €

Ukrasite svoj dom ovog Uskrsa s ljubavlju i kreativnošću, stvarajući toplu i gostoljubivu atmosferu za obitelj i prijatelje. Svaka od ovih ideja će vam pomoći da stvorite čarobno okruženje koje će obogatiti vaše uskršnje proslave i ostaviti nezaboravne uspomene. Sretan Uskrs!

Ne zaboravite stvoriti i malo proljetne atmosfere – elegantnu vazu ispunite šarenim cvijećem, a drvene pletene košarice ukrasite biljem i laticama cvijeća na koje možete posložiti kuhana jaja. 

Foto: Instagram, Ivor Mažar