Zima kao da nas je zaobišla. Dani su topli, proljeće samo što nije. Ne znam kako je vama, ali vesele boje u meni bude veselje i pozitivnu energiju. Odbacujemo debelu, tamnu odjeću i uskačemo u vesele, šarene boje proljeća. Pred nama je uvijek velik izazov – kako dobro upariti šarenu odjeću, a da to i dalje izgleda elegantno i privlačno.

Prije par dana, kad nas je zahvatila južina, pita mene muž kako sam.  Ja mu kažem na 25% posto sam. Onako ljutit, muž odgovara: “Ti misliš samo na mobitel i praznu bateriju, a ja te lijepo pitam kako si”.  Ja mu se smijem i kažem: “Nije telefon 25%, ja sam. Ovo jugo me bacilo, nisam 100% prava”.
Kako bih popravila svoje raspoloženje, odaberem neki novi modni dodatak ili dodam neku novu krpicu u svoj ormar.

Haljina, 1.440 kn. Torba, 1.270 kn. Cipele, 1.550 kn Sve REPLAY

Psihološki gledano, žive boje uvijek se više nose za vrijeme lijepog vremena, iako to kod mene ne mora biti tako.Kaže se kako su boje koje nosimo odraz našeg unutarnjeg raspoloženja. I ja sam pobornica te izjave pa često znam reći kako su boje odraz mog unutarnjeg veselog karaktera.

Haljina, 1.440 kn. Torba, 1.270 kn. Cipele, 1.550 kn Sve REPLAY


Šarenilo i razni životinjski motivi i uzorci našli su svoje mjesto u novopridošlim kolekcijama. Svaka modno osviještena žena ili djevojka koja prati modu trebala bi u svom ormaru imati barem jednu krpicu u živoj boji s raznim printovima, životinjskim ili cvjetnim uzorcima. Najpopularnije su šarene haljine cvjetnih uzoraka i živih boja, a od modnih dodataka ove godine najviše se ističu široko remenje koje je zavladalo ulicama grada. Šarene stvari uvijek možete kombinirati uz jedan monokromatski predmet, a one hrabrije među vama mogu se pokušati igrati bojama i šarenim uzorcima.

Haljina, 1.440 kn. Torba, 1.270 kn. Cipele, 1.550 kn Sve REPLAY. Sako, GERRY WEBER 1.199 kn

Uz svoj današnji look, ja sam se odlučila za zlatne monokromatske gležnjače i jednu jarko narančastu torbicu. Kako bi svemu dodale dozu elegancije, možete nabaciti jednobojnu jaknu ili sako.
Ako ne vjerujete meni, vjerujte poznatim svjetskim modnim  stručnjacima i fashion urednicima najvećih modnih magazina. I ovo proljeće i ljeto pratit će nas cvjetni uzorci i šarenilo boja. I nećete pogriješiti ako ovo proljeće vaša omiljena odjevna kombinacija bude cvjetna ili šarena jer šarenilo se nosi se od glave do pete. Šareni motivi mogu se kombinirati uz baš sve, od traper jakni pa do večernjih haljina.


Haljina, 1.440 kn. Torba, 1.270 kn. Sve REPLAY. Sako, GERRY WEBER 1.199 kn


Inspirirane mirisima cvijeća i šarenilom boja napunite svoje baterije na 100% i smjelo krenite naprijed jer proljeće nas zove.
Uvijek 100% uz Vas, Ester Gallo Eki

Foto: Viviana Lokmar Šulina