Jedva čekamo toplije i sunčanije dane da uskočimo u svoje najdraže lepršave haljine, suknje i ostale vesele krpice. Proljetna moda dopušta nam da se igramo s raznim modnim detaljima. Jedan od najomiljenijih dodataka svake proljetne kombinacije su najlonke i čarape.

Calzedonia nam je već predstavila svoju novu kolekciju, savršenu za svaku modernu ženu koja se voli isticati iznimnim stilom i elegancijom. Najlonke svojim razigranim i upečatljivim detaljima podižu svaki outfit i čine ga posebnim i potpunim.

CALZEDONIA

Trendi mini ili midi suknje i haljine izgledati će još zanimljivije ako im dodate najlonke veselih uzoraka. Idealno će se uklopiti u svaki stajling, bilo poslovni, bilo svečani ili ležerni. Cvijeće, točkice, čipka, geometrijski oblici ili retro modeli sa stražnjom linijom – izbor je na vama. Posljednjih sezona kratke čarape postaju sve omiljeniji modni dodatak. Čarape iz nove Calzedonijine kolekcije nisu namijenjene za skrivanje unutar obuće, dapače, svojim detaljima poput čipke, sjaja, perlica te raznim uzorcima, traže da budu primijećene. Odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama i tenisicama. Naglasiti će i najjednostavniji outfit i izazvati oduševljenje na svakom koraku. Proljeće je kao stvoreno za smišljanje veselih i osvježavajućih kombinacija te poigravanje s upečatljivim detaljima. Provirite u najnoviju kolekciju koja vas čeka u Calzedoniji i prizovite sunčane dane neodoljivim najlonkama i čarapama.

CALZEDONIA

CALZEDONIA

CALZEDONIA

CALZEDONIA

CALZEDONIA

CALZEDONIA

CALZDONIA

CALZEDONIA

CALZEDONIA