Suknje obožavamo iz mnogih razloga. Osim što ih možemo odabrati za različite prilike, odlično izgledaju u kombinaciji s raznim odjevnim predmetima i dodacima. Samo s jednom suknjom možemo osmisliti brojne outfite, poigravajući se s džemperima, košuljama, najlonkama i cipelama.

Mini, pencil, plisirane ili možda one A kroja – toliko je različitih trendi modela. Kako biste odabrali savršen model koji će postati sastavni dio vaših svakodnevnih stajlinga, važno je obratiti pažnju na građu vašeg tijela.

Kruškolika građa

Za kruškoliku građu, koju karakteriziraju jača bedra i bokovi, idealan izbor su plisirane suknje te one A kroja koje će istaknuti struk i vizualno stanjiti donji dio tijela.

View this post on Instagram

Fluffy friend 🐻 full look from @tods

A post shared by FILIPPA HÄGG (@filippahagg) on

Dječačka građa tijela

Kod dječačke građe tijela treba izabrati modele s detaljima poput volana, čipke, tila koji će stvoriti dojam oblina. Također, za ovaj oblik tijela odličan su izbor mini zvonolike te plisirane suknje.

View this post on Instagram

When the fit is perfect 🌶 #skirt

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) on

Građa poput pješčanog sata

Građi poput pješčanog sata savršeno pristaju suknje visokog struka te pencil kroja. Za one kod kojih se ističe gornji dio tijela, odnosno ramena i prsa, preporučaju se suknje A kroja, koje ističu bokove i tako usklađuju proporcije.

View this post on Instagram

#tb ✌🏻

A post shared by Moda Tutkusu (@modatutkusu) on

U nastavku smo izdvojili razne trendi suknje koje vas čekaju u dućanima Tower Centra. Odaberite model koji će istaknuti vaše tijelo na najbolji način i savršeno se uklopiti u svaki vaš stajling.

RESERVED, 199,90 KN

RESERVED, 249,90 KN

RESERVED, 249,90 KN

RESERVED, 179,90 KN

RESERVED, 199,90 KN

RESERVED, 149 KN

RESERVED, 169,90 KN

RESERVED, 149,90 KN

RESERVED, 149,90 KN

MANGO, 199,90 KN

MANGO, 129,90 KN

COMMA, 799 KN

COMMA, 689 KN

MANGO, 129,90 KN

ORSAY, 169,90 KN

GERRY WEBER, 799,99 KN