Zavodljive i  senzualne, isključivo rezervirane za žene, najlonke su svjetlo dana ugledale 1938 godine i od tada su neizostavan dio ženske garderobe. Savršen modni dodatak koji će začiniti svaki stil i kombinaciju. Unatrag nekoliko sezona najlonke su doživjele boom na modnoj sceni, od neutralnih nijansi do prave eksplozije boja i uzoraka.

Najlonke su postale komad koji govori sam za sebe, odabirom  odgovarajućeg uzorka možete u tren oka podići kombinaciju i izgledati kao prava fashionistica.

Come back doživjele su i mrežaste čarape, trend iz 80-tih i 90-tih sramežljivo se pojavio prije nekoliko sezona i potpuno zavladao modnim pistama i gradskim ulicama. Nose se uz poderani traper, u kombinaciji s mini suknjama ili ispod predimenzioniranih pletenih haljina. Ukrasi poput bisera, zvjezdica ili cirkona također su se preselili na čarape i moramo priznati izgledaju neodoljivo.

Od klasike do šarenila, koje god najlonke odabrali nećete pogriješiti, jer su one hit svih zimskih kombinacija. Dolaskom hladnijih dana mijenja se i način odijevanja, u prvi plan dolaze suknje, haljine i hlače. Odvažite se i odaberite pomalo drugačije najlonke i začinite svoj stil.

CALZEDONIA, 99,90 KN
CALZEDONIA, 79,90 KN
CALZEDONIA, 79,90 KN
CALZEDONIA, 79,90 KN
CALZEDONIA, 59,90 KN

Foto: Instagram, Calzedonia