8. ožujak je dan koji slavi žene, dan u kojem se podsjeća na ravnopravnost spolova. Taj dan nudi nam priliku da razmislimo o postignućima, poziva na promjene i slavljenje hrabrosti i odlučnosti običnih žena koje su imale izvanrednu ulogu u povijesti.

Poklon je izvrstan način da izrazimo zahvalnost i priznanje za ženski doprinos našem životu. Odabir pravog poklona nije uvijek jednostavan, ipak, morate izaći s jedinstvenim, atraktivnim i korisnim poklonom.

Najpoželjniji poklon za svaku ženu je nakit. Elegantno oblikovan komad nakita u kojem će moći uživati još dugo vremena je odličan izbor. 

Watch Centar, 99 € (745,92 kn)

Pandora, 52 € (391,79 kn)

Argentum, 95,65 € (720 kn)

Zlatarna Celje, 239,03 € (1.800,03 kn) 

Beauty poklon paket, izaberite pakete s mirisima, makeup set ili sami popunite košaricu, izaberite kristal/sol za kupanje, spužvicu za piling, gel za tuširanje i piling tijela. Sam miris spa košarice oraspoložit će svaku ženu. 

L'occitane, 45 € (339,05 kn)

DM, 12,06 € (90,87 kn)

Douglas, od 80,83 € (609,01 kn)

Žene vole dobivati svježe cvijeće, posebno ruže. Problem u tim darovima je što većina njih za kratko vrijeme uvene. Stoga biste trebali kupiti ručno izrađene cvjetne ruže koje su dobro očuvane.  

Cvijeće, Cvjećarnica Vinca Veritas 

Poklon kartica je posljednjih godina postala jedan od najpoželjnijih i najpraktičnijih darova, a osoba koju darujete moći će, kadgod poželi, sama odabrati proizvod koji joj uistinu treba. Od sad poklon karticu Tower Centra Rijeka je moguće kupiti na Info pultu Tower Centra Rijeka, na 4. katu, u iznosu od 10 do 150 eura, a kupac sam bira iznos koji će pokloniti dragoj osobi. Kartica se može koristiti u više od 55 modnih i lifestyle trgovina unutar samog Centra, uključujući i Intespar

Tower poklon kartica

Tower poklon kartica