Počeli su zimski praznici i zabave za djecu ima svuda, ako vam ponestaje ideja kako popuniti slobodne dane donosimo vam nekoliko ideja da ih animirate i zajedno s njima provedete nezaboravne trenutke.

Igre u zatvorenom 

Nemojte dopustiti da loše vrijeme zadrži vaše dijete na kauču. U Kooglani u Tower Centeru zabava za cijelu obitelj je zagarantirana, kao i u najzabavnijoj igraonici u Rijeci Happy Land

Happy Land je najveći riječki obiteljski zabavni centar i proteže se na više od 2.500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica koja se s rođendaonicama proteže na više od 1.000 m2, 

Zabavni centar Happy Land

Zabavni centar Happy Land


Bowling centar sa 6 staza za kuglanje, ugostiteljska zona – Kooglana Food&bar, sala s aparatima za obiteljsku zabavu (biljari, zračni hokeji, košarka, simulatori vožnje, video igrice, vrtuljci, klackalice,…) te LaserTag Arena. 

Bowling centar

Bowling centar

Bowling centar

Bowling centar

Sala s aparatima za obiteljsku zabavu

Sala s aparatima za obiteljsku zabavu


Odlazak u kino

CineStar nam je i ove zime pripremio filmove za najmlađe. Trenutno igra popularni animirani film P'astanian i tri njušketira, te Nikica u potrazi za blagom. Kino je za cijelu obitelj, pogotovo do 26. veljače od 11 do 17h jer možete uživati u filmovima za cijelu obitelj i povoljnijoj cijeni ulaznica, već od 3,50 € ( 26,37) kn baš svaki dan!  Do 22. veljače uživajte pretpremijerno u sinkroniziranom animiranom filmu P’ASTANIAN I TRI NJUŠKETIRA!

Praznici u CineStaru

P'astanian i tri njušketira

Temeljena na slavnom romanu ‘Tri mušketira’ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju. 


Nikica u potrazi za blagom

Uz pomoć svojih prijatelja, Nikica kreće u potragu za tajnim blagom koje bi ga moglo spasiti od čega se najviše grozi – preseljenja u drugi grad.

Savršeni svijet malog Nikice uključuje tatu i mamu, njegovu školu i što je najvažnije njegovu hrpu prijatelja. Ta se grupica prijatelja zovu Nepobjedivi, ali oni su prije svega nerazdvojni. Barem tako misle. Jer kad Nikičin tata dobije unapređenje i kaže svojoj porodici da svi moraju preseliti na jug Francuske, njegov se mali savršeni svijet počinje raspadati. Kako može nastaviti bez svojih prijatelja? Bez Alexovih kroasana, Cuthbertovih naočala, Matthewova nestašluka i daleko od njihovog omiljenog igrališta?

Više detalja saznaj na bit.ly/PrazniciUCineStaru.


Da bi vam praznici prošli u zabavi, Tower Center je odlučio razveseliti pokojom sitnicom. Zaigrajte nagradnu igru na službenoj Facebook stranici Tower Centera Rijeka i osvojite sljedeće nagrade:

  • Ulazak u igraonicu Happy Land (jedan ulazak vremenski neograničen)
  • Kuglanje za ekipu do 6 članova u trajanju od sat vremena u terminu po izboru (do 20 sati) i najam bowling cipela
  • 2x kokice2go u CineStaru.

Nagradna igra traje do srijede, 22. veljače do 12 sata, kada ćemo objaviti i dobitnike. Sretno!