Zimsko doba donijelo nam je niske temperature i postalo je sve teže napuštati toplinu svog doma. Iako ne možemo pobjeći brojnim tjednim obvezama, nitko nam ne može oduzeti onaj mali luksuz kada se nakon napornog dana uvučemo u udobnu pidžamu i uživamo u dobroj knjizi ili filmu. 

Pidžame su naša omiljena noćna, ali i kućna uniforma, od koje se najradije ne bismo odvajali čitavog dana. Ovogodišnja kolekcija prepuna je preslatkih, veselih modela, s brojnim motivima, poput medvjedića, srca, točkica, crtanih likova, koji će probuditi razigrano dijete u vama. 

@tezenisofficial

Za one koje žele zadržati eleganciju i u noćnom ruhu, tu su sofisticirane pidžame od satena, svile i baršuna, koje će vam svojim podatnim materijalima pružiti najnježniji zagrljaj. Bilo da više volite jednostavnije modele, bilo da uživate u veselim bojama i detaljima ili možda radije birate elegantniju odjeću za spavanje, u dućanima Tower Centera pronaći ćete raznovrsnu ponudu koja će zadovoljiti svačiji ukus. Tople, mekane pidžame koje će se odlično uklopiti u vikend opuštanja, za vas smo izdvojili u nastavku.

Intimissimi, 399 kn

Intimissimi, 699 kn


Palmers, majica 379 kn

Women' secret 110 kn

Women' secret 180 kn

Women' secret 200 kn

Women' secret 229 kn

Galeb, 181,93 kn

Tezenis, 159 kn

Tezenis, 159 kn

Tezenis, 199 kn

Lisca, 325 kn