Da budemo iskreni, pitanje “Što odjenuti na Zoom?” je nešto što nikad nismo mislili da ćemo se pitati. Znati kako se odjenuti za video konferenciju predstavlja veći izazov nego što bi mnogi od nas mogli zamisliti prije samo godinu dana.

Na sastanku ne biste se osjećali kao da je vaš izgled pod mikroskopom, a neprestano ga prate klijenti. Ali video sastanci dovodi do nesigurnosti oko toga kako se predstaviti. Kad odabirete što ćete odjenuti za video komunikaciju, uvijek je najbolja opcija manje je više.

Bluze i džemperi savršena su opcija na kameri za održavanje vaše profesionalne slike, a da se i dalje osjećate ugodno. Majice s V izrezom izdužit će trup, pogotovo kada donja polovica vašeg tijela nije u stanju stvoriti vizualnu ravnotežu u kadru. Svakako pazite da ne pretjerate s izrezom  jer ne želite odvratiti pažnju sugovornicima obiljem kože i pokazivanjem dekoltea.

Pripazite na boje i detalje. Ako sjedite ispred bijelog zida, odjenite bilo koju drugu boju kako se ne biste “stopili” s pozadinom.

Da biste dovršili svoj savršen izgled svladajte prezentaciju postavljanjem kamere u skladu s očima. To možete postići postavljanjem računala na neke knjige. Obavezno pogledajte izravno u leću na vrhu zaslona, to stvara izgled uspostavljenog kontakta očima. Za kraj, odvojite nekoliko minuta prije početka videokonferencije kako biste bili sigurni da je vaša okolina čista  bez nereda

Mango, 349,90 kn

Reserved, 119,90 kn

Varteks, 199 kn

Varteks, 399 kn

Amadeus, 101,40 kn

Europa 92, 362 kn 

Ulla Popken, 286,30 kn

Comma, 1.099 kn


Tommy Hilfiger, 379 kn

Fashion&Friends, 978 kn