Danas se u Hrvatskoj i još nekim europskim zemljama  obilježava Dan očeva. Dan kad slavimo ljubav očeva i njihovu ulogu u društvu. Ovaj datum u našoj zemlji odabran je zbog blagdana sv. Josipa, Isusova oca. Postoje i drugi datumi koje pojedine zemlje obilježavaju kao Dan očeva, a to je najčešće treće nedjelje u lipnju.

No prvi Dan očev, održan je 19. lipnja 1910. godine, u YMCA u Spokaneu, u Washingtonu. Ideja je krenula iz SAD-a, kada je mlada žena po imenu Sonora Smart Dodd započela tradiciju u čast svog oca koji je sam odgojio šestero djece. Američki datum proširio se diljem svijeta, a danas najmanje 86 zemalja slavi Dan očeva.

Danas vam je prilika da pokažete svom ocu ljubav i zahvalnost za svu njegovu žrtvu i naporan rad. Postoji mnogo načina da mu pokažete koliko ga volite, i to mu dajte do znanja posebnim poklonom osmišljenim samo za njega. Bez obzira je li ljubitelj nogometa, strastveni igrač golfa ili zaljubljenik u dizajnerske stvari, u Tower Centeru pronaći ćete svašta za svaki tip tate.

Buzz, 449 kn

Aldo, 640 kn

Sport Vision, 859 kn

Dicta, 4.810 kn

Elipso, 799 kn na akciji 699 kn

Mi Store, 529 kn

DM, 31,90 knDouglas, 399 kn


CCC, 59 kn


Foto: Unsplash, web str trgovina