Omiljeni knjiški lanac Hoću knjigu otvorio je svoju novouređenu poslovnicu u Tower Centeru. Svojim novim izgledom oduševili su sve knjigoljupce.

Preuređena poslovnica je baš kako su nam i najavili, moderno uređena, s daškom topline koju pruža bukvino drvo koje je pretežiti element ovog prostora. Iza projekta stoje arhitekti biroa Metaplan te izvođači Hercigonja dizajn, koji su napravili i posljednje tri Hoću knjigu knjižare. Na samom začelju nalazi se i atraktivna polica s TOP 10 naslovima i kutkom za čitanje uz BookTok policu, apsolutno nezaobilaznu u svim svjetskim knjižarama. Stripomani će također doći na svoje – stripovi će u preuređenoj knjižari sada zauzimati i nekoliko polica više nego u prethodnoj. 

Hoću knjigu otvorio je svoju novouređenu poslovnicu u Tower Centeru

Pozivamo vas, danas 2.5. da dođete u Tower Center jer najbrže kupce u Hoću knjiga očekuju pokloni do isteka zaliha, a one vješte u logici i zagonetkama pravi mali Hoću knjigu Escape room, kroz koji možete osvojiti Hoću knjigu Book box za glavnu nagradu i čak 19 utješnih. Naravno, tu je i dobar stari Mjesec trilera i krimića, zahvaljujući kojem će brojni misteriozni naslovi biti sniženi.

Ne preostaje ništa drugo nego da požurite u Hoću knjigu te se uvjeriti kako je dovoljno reći samo „hoću knjigu“ da se nađete u jednom posve posebnom svijetu, gdje se susreću mašta i stvarnost, beletristika i publicistika, mange i memorabilija, škola i zabava.

Hoću knjigu u Tower Centeru

Hoću knjigu u Tower Centeru

Hoću knjigu u Tower Centeru

Hoću knjigu u Tower Centeru

Hoću knjigu u Tower Centeru