Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova po pitanju mode i luksuza, Hugo Boss uskoro otvara svoja vrata posjetiteljima Tower Center na 2. katu.

Hugo Boss je jedan od najpoznatijih modnih brendova na svijetu, s bogatom poviješću i velikim utjecajem u industriji mode. Ovaj brend poznat je po svojim vrhunskim odjevnim komadima i modnim dodacima, a njegova elegancija, sofisticiranost i minimalistički stil prepoznati su širom svijeta.

Hugo Boss je osnovan 1924. godine u Njemačkoj, a prvotno je bio specijaliziran za proizvodnju odijela za muškarce. Tijekom godina, brend se proširio i na žensku odjeću, a danas nudi širok raspon modnih proizvoda koji se prodaju u cijelom svijetu.

Hugo Boss je posebno poznat po svojim odijelima, koja su izrađena od najfinijih tkanina i pružaju savršen spoj modernog i klasičnog stila. Osim odijela, brend nudi i casual odjeću, poput majica, traperica i jakni, kao i sportsku odjeću i modne dodatke, poput torbi i cipela.

Nakon veoma važne godine i uspješnog rebrendiranja, BOSS kroz kampanju proljeće/ljeto 2023, zajedno sa poznatim ličnostima, šalje poruku o tome što je sve potrebno da uradimo da bismo postali “BOSS”. Kampanja otkriva što se krije iza poznatog slogana “Be Your Own BOSS“ koji nas inspirira da iskoristimo svoj potencijal u potpunosti, da živimo život po svojim pravilima – sa samopouzdanjem, stilom i vizijom.

Šest talenata iz različitih dijelova priča o svom uspjehu kako bi inspirirali druge da postanu ono što žele. Među njima je britanski supermodel Naomi Campbell, kolumbijski pjevač Maluma, američki model Gigi Hadid, južnokorejski glumac Lee Minho i talijanske zvijezde –tenisač Matteo Berretrini i predstavnik nove generacije, kreator TikTok sadržaja, Khaby Lame. Sva navedena svjetski poznata lica savladala su prepreke koje su se nalazile na njihovom putu, kao i lične borbe, s ciljem da postanu svoj “BOSS”. Kroz snažne i emotivne riječi, ispričali su kako je izgledao njihov put do pobjede. Ove BOSS ličnosti, koje je za kampanju fotografirao Mikael Janson, šalju poruku da – BOSS se ne rađa, već se postaje.

Foto: PR