Ožujak je mjesec koji slavi žene, mjesec u kojem se slave sva ženska postignuća i mjesec u kojem se podsjeća na ravnopravnost spolova. Međunarodni dan žena ili svima poznatiji kao Dan žena obilježava se 8. ožujka. Dan koji se obilježava od 1911. iz godine u godinu sve je veći , ali i svake godine iznimno društveno angažiran. Eachforequal naziv je ovogodišnje kampanje, a u njemu su sažete sve najvažnije poruke na kojima kampanja počiva.   Jednakost donosi svima dobro i to je ono čemu bi trebali težiti.

Drage žene, uskoro stiže vaš dan, stoga, razmazite se i priuštite si nešto u čemu će uživati sva vaša osjetila. Parfemi su ženstveni, mirisni, senzualni i popravit će svaki loš dan. Počastite se omiljenim mirisom i budite ponosne na sebe i sve ono što svaki dan postižete.

Od najnovijih proljetnih kolekcija, pa sve do klasika, u Tower Centeru pronašli smo velik izbor parfema koji će vas sigurno oduševiti. Mi vam predlažemo nekoliko najnovijih parfema koji prizivaju ljeto, ali i nekoliko klasika u koje smo se zaljubili.

DM, 349,90 KN
DM, 649,90 KN
DOUGLAS, 709 KN
DOUGLAS, 919 KN
MULLER, 244,90 KN
MULLER, 657,90 KN

Foto: Instagram, web str proizvođača