U mjesecu ljubavi otkrivamo vam veliki izbor donjeg rublja i spavaćica koji će vam oduzeti dah, ubrzati puls i rasplamsati strasti. Bilo da se radi o poklonu za sebe ili želite darovati voljenu osobu, prepustite se čarima iz najnovije Palmers kolekcije.

Zračite samopouzdanjem u modelima senzualne serije Amour Blossom

Izrađeni od visoko kvalitetnih materijala sa složenim detaljima, ova linija se može pohvaliti nizom donjeg rublja u zadivljujućoj crvenoj ili crnoj boji ukrašenom nježnom cvjetnom čipkom. Grudnjak, s uklonjivim umetcima za prilagodljivu potporu, istaknut će vašu senzualnost i ljepotu. 

Palmers, 99,99 €

Palmers, 59,99 €

Palmers, 64,99 €

Palmers, 34,99 €

Palmers, 64,99 €

Palmers, 64,99 €

Palmers, 34,99 €

Palmers, 34,99 €

Za romantično kućno druženje razmislite o kompletu pidžama iz linije Lovely Roses. Njezin romantični otisak ruža, u kombinaciji s mekom mješavinom pamuka i modala te bijelim ukrasnim obrubom, pruža nevjerojatnu udobnost i luksuz. Personaliziran s gumbima koji nose logotip PALMERS, ovaj set odiše pravim stilom. Naš prijedlog? Organizirajte pidžama party i iznenadite svoje najbolje prijatelje odgovarajućim setovima za nezaboravnu Valentinovsku večernju zabavu. Upotpunite svoju valentinovsku eleganciju uz crnu liniju Bliss Nights spavaćicu ili kućni ogrtač od fine modalne mješavine (Modal izTENCEL™).

Palmers, 94,99 €

Palmers, 94,99 €

Palmers, 79,99 €

Palmers, 79,99 €

Palmers, 89,99 €

Palmers, 59,99 €

Palmers, 34,99 €


PALMERS vam želi očaravajuće Valentinovo ispunjeno ljubavlju, privrženošću i nezaboravnim trenucima u romantičnim kombinacijama. Modele iz prigodne kolekcije potražite u Palmers prodavaonici u Tower Centru Rijeka.

Foto: PR