"Čak i kad sam dolazila na odmor iz Kanade u Rijeku, provodili bismo dan u Toweru istražujući različite trgovine." Ovako svoje prve dane u Rijeci opisuje mlada dama, koja je svojim street stylingom unijela dašak modne svježine na Korzo. Njezino ime je Danijela Hajdinjak.

Danijela je u svom stilu vjerna minimalizmu i klasici; kožne hlače te crni top komadi su koji predstavljaju must have svakog modnog ormara.

Mlada Kanađanka s riječkom adresom se u svom street looku odlučila za modni eksperiment odjenuvši baloner u ružičastoj boji, koji je sam po sebi statement komad. Međutim, ni tu nije bio kraj Danijelinom modnom odmaku te se odvažila na plave čizme, koje su se fantastično uklopile u vibru grada koji teče.

Danijela Hajdinjak

Danijela Hajdinjak

Njezin mini stilski preokret bio je pravi izazov u pronalasku sličnih modnih komada u Tower Centru Rijeka. Ipak, razveselio nas je dolazak novih kolekcija i dašak boje, koji su nam odmah probudili inspiraciju.

Evo što smo pronašli u fantastičnoj ponudi trgovina Tower Centra Rijeka!

 s.Oliver 139,99 € 

Reserved 19,99 € 

Reserved 22,99 € 

CCC 24,99 € 

Mass 69,99 € na sniženju 34,99 € 

Torbica, Mass 25,99 €. Sunčane naočale, optika Ghetaldus 231,00 € 

Prahir Fine Jewellery 76,00 € na sniženju 53,20 € 

Danijela Hajdinjak mlada je kreatorica sadržaja, kantautorica i pjevačica koja je rođena u Torontu, ali trenutno živi u Rijeci. Mnogima je poznata po sudjelovanju u ovogodišnjoj sezoni “The Voice Hrvatska”, gdje je bila upravo u riječkom Urbanovom timu. Oduševila nas je svojim fantastičnim izvedbama, jednako kao i svojim stilom.

Više o shoppingu u Kanadi i Rijeci, prednostima života u Rijeci, o omiljenim trgovinama u Tower Centru Rijeka i još štošta, otkrila nam je Danijela Hajdinjak!

Danijela Hajdinjak

Opiši nam svoj stil!

Stil mi je minimalistički, ali isto tako volim klasične stilove i udobnost. Također volim eksperimentirati s bojama i pronalaziti jedinstvene komade, pa volim pomaknuti granice onoga što se smatra “klasičnim” i “osnovnim”, ali uz dodatak zabavnog i udobnog pristupa.

Nedavno si se doselila u Rijeku iz daleke Kanade. Što ti se najviše sviđa ovdje?

Ono što mi se najviše sviđa ovdje je društvena kultura i život na otvorenom. Mislim da je ovo izuzetno mirno i prekrasno mjesto za život gdje je sve vrlo blizu! Iako je to pomalo nekonvencionalan potez, vjerujem da Hrvatska ima puno potencijala, a Rijeka posebno ima vrlo dobru energiju. Sve što vam treba nalazi se na dohvat ruke, na kompaktnoj lokaciji. Pogled na more svakako pomaže!

Ljude ovdje doživljavam kao izuzetno gostoljubive, i sveukupno rečeno, jako mi se sviđa kultura ovog grada.

Danijela Hajdinjak

Koje su ti najdraže trgovine u Tower Centru Rijeka?

Čak i kad sam dolazila na odmor iz Kanade u Rijeku, provodili bismo dan u Toweru istražujući različite trgovine. Jedan od mojih najdražih trgovina u Tower Centru Rijeka su Europa 92, gdje pronalazim zanimljive komade i od hrvatskih brendova kao AD twenty, koje volim podržavati.

Također mi se sviđa Aldo za cipele jer ih iskreno smatram vrlo udobnima, pristupačnima, ali i bezvremenskima. Rekla bih da su to moje dvije “obavezne” trgovine za posjetiti, ali često završavam u Fashion&Friends kad tražim visokokvalitetne osnovne odjeće u svojoj garderobi i u Mango kad tražim nešto trendi za obući.

Koliko se razlikuje tvoj šoping u Rijeci i u Kanadi?

Što se tiče razlike u mom shoppingu između Rijeke i Kanade, primijetila sam da sam u Kanadi često naručivala komade koji su bili prilično nepraktični, te bih investirala u mnogo komada koje bih nosila samo nekoliko puta. Otkako sam se preselila ovdje, primjećujem da ulažem puno više u visokokvalitetne komade koje mogu često nositi.

Također primjećujem da tražim komade koji su svestrani i praktični, s obzirom na to da se ovdje puno više krećem. Više hodam, pa su moji outfiti definitivno prilagođeni mom aktivnijem načinu života na otvorenom.

Danijela Hajdinjak

Koji su tvoji must have modni komadi za proljeće?

U posljednje vrijeme sam se zaista zaljubila u boje, metalike i muški stil odijevanja. Ovo proljeće, zaista tražim oversized odijelo koje mogu kombinirati s različitim outfitima, te nekoliko dodataka u boji poput cipela, torbi, sunčanih naočala i kaputa koji mogu podići inače dosadan ili osnovni outfit.

Zapravo sam neko vrijeme bila privučena “sad beige aesthetic-om”, ali sada istražujem analizu boja kako bih eksperimentirala s različitim paletama boja u svojim outfitima!

Danijela Hajdinjak primjer je da je moda igra. Uz svoje basic modne komade, fantastično je uklopila upečatljive plave cipele i rozi baloner, čime je dala stylingu jedan potpuno novi look.

Sviđa nam se ovakav zov modnog proljeća! Najbolji izbor modnih komada u bojama, uvijek možete pronaći na omiljenoj nam shopping adresi – u Tower Centru Rijeka!

Torbica, Mass 25,99 €. Sunčane naočale, optika Ghetaldus 231,00 €. Cipele, Mass 69,99 € na sniženju 34,99 €. Remen, CCC 24,99 € 

Prahir Fine Jewellery 76,00 € na sniženju 53,20 € 

Preuzeto s Extravagant