Odijelo je klasičan i bezvremen komad kojeg svaki muškarac mora imati u ormaru. Prvi je izbor za poslovne događaje, vjenčanja i razne svečanosti gdje moramo izgledati što elegantnije i profinjenije. Kvalitetno odijelo odraz je sređenog muškarca koji drži do sebe i svog izgleda. 

Može potrajati dugi niz godina i odličan je temelj za slaganje različitih kombinacija s košuljama, prslucima, kravatama i leptir mašnama. Da odijelo uistinu čini čovjeka, dokazuje nova kolekcija butika Mondo Uomo koji se nalazi u Tower Centru. Mondo Uomo muškarac ne prati slijepo trendove, ali za sebe bira samo najbolje, a to ga čeka u ovom butiku. Ondje ćete pronaći razne komade za svečane i casual prilike, a koji predstavljaju savršen spoj klasike i modernog izričaja. Svaki stylish muškarac uživati će u brojnim uzorcima i bojama i samouvjereno ih uklopiti u svoj outfit. 

Ako ste u potrazi za odijelom, košuljom ili drugim odjevnim predmetom koji će upotpuniti vaš svečani stajling i zbog kojeg ćete zasjati od glave do pete, zaputite se u Mondo Uomo i pretvorite se u pravog džentlmena. Odlična vijest je da trenutno imaju popuste na odjela do 50%, a na odabrane artikle čak do 70%.Foto: Filip Gržinić