U Froddu dobro znaju važnost pravilnog razvoja i zato je Froddo obuća pažljivo dizajnirana kako bi pratila prirodan i zdrav razvoj dječjeg stopala.

Pri proizvodnji korišteni su prirodni materijali bez štetnih utjecaja u skladu s najvišim standardima, a brand je prepoznat diljem Europe.

Kao spoj modernog dizajna i dugogodišnje tradicije, obuća Froddo je inovativna, visokokvalitetna i funkcionalna, proizvedena na ekološki prihvatljiv način i od prirodnih materijala. Budući da ne sadrži krom i nije štavljena štetnim kemijskim spojevima, zdravstveno je ispravan proizvod kontroliran u svim fazama proizvodnje. 


Froddo je za snimanje nove kampanje odabrao Hotel Malin i riječku Dječju kuću. Predstavljena je standardna kolekcija tenisica, cipela, gležnjača i čizmi, a za nadolazeću sezonu dodan je i novi model Ollie, kao i materijali koji imaju vodoodbojna sredstva.

Pojedine linije imaju antibakterijsku vadivu tabanicu napravljenu od recikliranih materijala obloženu slojem chrome-free prirodne kože.

Zimski modeli dolaze s toplim podstavama od prirodne ovčje vune, krzna ili tekstila, a TEX linija s vodonepropusnom membranom odličan je izbor za mokre jesenske i zimske vremenske prilike. Obuća je ojačana đonom s jačim gripom za bolje prianjanje u svima, pa tako i mokrim i skliskim vremenskim uvjetima.

Uz neke novitete, Froddo i dalje koristi vodoodbojne materijale pri izradi obuće za jesensko – zimsku kolekciju kako bi ona bila ne samo moderna i udobna, već i kvalitetna i funkcionalna.

Sve je popularnija barefoot linija u proširenom asortimanu s vodoodbojnim i vodonepropusnim svojstvima, a.Barefoot zimski modeli imaju dodatni izolirajući sloj ispod tabanice od prirodne vune i ovčjeg krzna koji su prirodni regulatori topline.

Prewalkers linija cipelica oponašaju bosonogo hodanje te su iznimno mekane i savitljive. U potpunosti su zdrave, a idealne su čak i za djecu s osjetljivom kožom, sklonu alergijskim reakcijama zbog svojih antialergijska i antibakterijska svojstva.

Novitet je i linija održivih papuča napravljenih od 50% reciklirane vune, lagane su i prozračne s termoregulacijskim svojstvima materijala.

Od samog osnutka Frodda želja, vizija i cilj je proizvesti cipelu prilagođenu svakom stopalu što je kvalitetnije moguće. Želja je proizvoditi i neprestano razvijati cipelu koja je anatomska, prirodna, zdrava, individualna, ali i zabavna za nošenje, obuću koja će mališanima omogućiti bezbrižno i sretno djetinjstvo uz zdrav razvoj dječjeg stopala.


Preuzeto s Extravagant