Valentinovo je sve bliže i bliže, a vi vjerojatno još niste isplanirali na koji ćete način provesti taj dan s voljenom osobom. Ukoliko vam je već dosta iste rutine, mi vam predlažemo noćenje u hotelu, opuštanje u wellnessu i duge šetnje prirodom. Dovoljno se barem nakratko maknuti iz grada da bi napunili baterije i malo začinili vezu.

Hotel Atlantida u Rogaškol Slatini, smješten u netaknutoj prirodi pruža mir i opuštanje. Neposredna blizina jezgre lječilišta omogućava da i vi budete dio 400-godišnje tradicije. 

Jedini luksuzni hotel te vrste u Rogaškoj Slatini ističe se dizajnerskom opremom, pametnim sobama i zelenom prirodom naokolo. Ipak, samo je nekoliko koraka udaljen od spa centra. Odličan izbor za odmor i regeneraciju! 

U duhu načela „voda za dušu i tijelo“ osoblje hotela pobrinut ćemo se za vašu ljepotu i zdravlje. Prepustite se i uživajte u spa centru, gdje vas čekaju finska i turska sauna, slana soba i mirni kutci za masažu ili masažu za dvoje te njegu tijela i lica.

Ako se želite probuditi ili zaspati s pogledom na šumu i zelenilo, slušati pjev ptica i uživati u miru, sobe Atlantida Boutique hotela savršen su izbor. Terase u sobama će vaš boravak obogatiti izlaskom ili zalaskom sunca. 

Ovog Valentinova Tower Center Rijeka vodi vas u prekrasni Atlantida Boutique Hotel s pet zvjezdica u Rogaškoj Slatini u Sloveniji. Od 16.01.2023. do 12.02.2023. svi kupci Tower Centra Rijeka koji ostvare jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti većoj od 20 EUR (150,69 kn), u trgovinama koje sudjeluju u nagradnoj igri, mogu preuzeti nagradni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Kupon je potrebno ispuniti osobnim podacima – ime, prezime, ulica i broj, grad, telefon, broj računa za kupljenu robu te ga ubaciti u predviđenu kutiju koja se nalazi na 4. katu Centra. Svaki kupac može sudjelovati sa neograničenim brojem kupnji u najmanjoj vrijednosti od 20 EUR (150,69 kn). Svi ispunjeni kuponi ulaze u „bubanj“ za izvlačenje dobitnika nagrade, koje će se održati u ponedjeljak, 13.02.2023. u Tower Centru Rijeka na 4. katu u 13:00 sati.  

DOBITNIK OSVAJA WELLNESS POKLON PAKET U ATLANTIDA BOUTIQUE HOTELU U ROGAŠKOJ *****

Poklon paket uključuje:

 • 2 polupansiona za dvije osobe u premium smještajnoj jedinici, u terminu prema izboru u 2023. godini, a prema raspoloživim smještajnim kapacitetima hotela,
 • Romantičnu večeru u a la carte restoranu za dvije osobe,
 • Pjenušac u sobi prilikom dolaska,
 • Uzlazak na bazene, saune, fitness, jednom po osobi,
 • Slana terapija u trajanju od 40 minuta za dvije osobe,
 • Masaža u trajanju od 30 minuta za dvije osobe.

Istražite ljepote Rogaška Slatine i ne propustite top 5 znamenitosti koje morate posjetiti: 

 • Cvjetni lječilišni park 
 • Svjetski poznata Kristalna dvorana
 • Pivnica mineralne vode
 • Staklarna Rogaška
 • Muzej Anin dvor