Nedavno je Tower Centar postao bogatiji za još jedan dućan muške odjeće i obuće koji se već na prvi pogled izdvaja od ostalih sličnih dućana. Riječ je o butiku Gentlemen, čija će bogata ponuda oduševiti svakog mladića i muškarca željnog dobrog stila.

Zbog zanimljivog interijera i udobne, kućne atmosfere, Gentlemen ostavlja upečatljiv dojam na svakog kupca, a ljubazno osoblje spremno je pružiti koristan savjet i pomoći u odabiru idealnog stajlinga.

GENTLEMEN

Pažljivo složeni artikli probudit će želju za razgledavanjem te isprobavanjem odjeće i obuće. Od casual komada, poput tenisica, džempera, jakni, hlača, pa sve do elegantnih odijela, cipela, kaputa, leptir mašni i košulja – ovaj butik sadržava sve što je potrebno jednom suvremenom i modernom muškarcu. Savršen omjer cijene i kvalitete još je jedan razlog zbog kojeg ćete se iznova vraćati u Gentlemen butik.

GENTLEMEN

Zahvaljujući zanimljivom i unikatnom dizajnu osjećati ćete kao da je svaki komad krojen samo za vas. Uvjerite se i sami u bogat i raznovrstan asortiman te profesionalnu uslugu koji vam Gentlemen nudi i posjetite novootvorenu prodavaonicu na drugom katu Tower centra.

GENTLEMEN

GENTLEMEN

GENTLEMEN

 

Foto: Rijecanin.hr