S dolaskom proljeća, bliži se vrijeme maturalnih zabava, proljetnih vjenčanja te ostalih svečanosti na kojima želimo zablistati. Elegantna odijela i košulje sastavni su dio muške svečane odjeće i odraz su profinjenog muškarca koji drži do svog izgleda.

Kvalitetno klasično odijelo u crnoj ili plavoj boji komad je u koji se isplati uložiti. Potrajati će dugi niz godina, a uz njega, poigravajući se s raznim košuljama, kravatama i leptir mašnama, iznova možete stvarati brojne svečane kombinacije. Elegantni prsluci posljednjih su godina iznimno moderni dodaci svakog svečanog outfita i čine ga opuštenim i mladenačkim.

MONDO UOMO

Svaki muškarac u svojem ormaru posjeduje barem nekoliko košulja raznih boja, uzoraka i detalja, koje, osim uz odijelo ili svečane hlače, odlično izgledaju i u nešto ležernijim izdanjima, u kombinaciji s trapericama. U prodavaonici Mondo Uomo u Tower Centru pronaći ćete raznovrstan izbor muške odjeće za posebne prigodne. Zahvaljujući bogatoj ponudi,  svaki će muškarac moći izabrati idealnu kombinaciju po svojem ukusu. Neke od najljepših komada, s kojima ćete ostaviti najbolji mogući dojam i osjećati se poput zvijezde, izdvojili smo za vas u nastavku.

MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO
MONDO UOMO