Bliži nam se najromantičniji dan u godini, Valentinovo. Iako, bilo bi lijepo svakodnevno pokazivati ljubav prema osobama do kojih nam je stalo, Valentinovo je dobar podsjetnik i odličan povod za razveseliti osobu poklonom ili nekom lijepom gestom.

Nakon naših prijedloga kako ga zavesti, te predivan outfit koje smo našli za Valentinovo vrijeme je da vam damo i malo inspiracije za poklone. Sigurno jedan od najtraženiji darova za Valentinovo je nakit. Popularni motivi poput srca ili znaka beskonačnosti samo su dio ponude najtraženijih modnih dodataka. Odaberite savršen dar koji će trajati i kada vrijeme odmakne i biti lijepe uspomena na vašu ljubav

Pandora

Borboleta

Parfem je jedan od bezvremenskih poklona, ako ga dobro odaberete , pokazat ćete osobi koliko ju dobro poznajte, ali i pri svakom nanošenju sjetit će se upravo vas.  

Cvijeće se usko povezuje s danom zaljubljenih, određeni cvjetovi bez riječi mogu izreći ljubav. Ipak, crvene ruže najčešće su kupljeno cvijeće za Valentinovo. Mi smo pronašli predivan buket koji će oduševiti svakoga u cvjećarnici Vinca Veritas u Tower Centru Rijeka (prvi kat, preko puta INTERSPARA)

Buket, cvjećarnica Vinca Veritas

Još jedna odlična ideja za poklon, tu nema nema dileme, je čokolada. Svi vole slatko i to je uvijek najbolji dar i najveći izraz ljubavi. Što god odabrali, pogriješiti ne možete, sitnicom i malim znakom pažnje sigurno ćete razveseliti osobu koju volite. Inspirirajte se našim prijedlozima i ostanite zaljubljeni svaki dan!

ZA ŽENE

Prahih, srebrne naušnice 172 € (na akciji 86,25 €)


Argentum, 44 €

Argentum, 48 €

Dicta, 46 €

Dicta, 57 €

Watch Centar, 650 €Muller, La Vie Est Belle na akciji za valentinovo 81,04 € 

dm, 12,90 €

L'Occitane, zaljubljena trešnja 61,40 €

Douglas, 91,79 €


Cvjećarnica Vinca Veritas, cijena na upit

ZA MUŠKARCE

Watch Centar, 299 €

Hata 1892, 85,61 €

Douglas, 88,99 €


Muller, 62,28 € (na akciji za Valentinovo)

ZA SLADOKUSCE

Aura, premium čokolada limun, jabuka, badem 120g 7,30 €

Aura, 45,60 €

La Turka

Za sve one neodlučne tu je idealan poklon - Tower poklon kartica

Poklon kartica - Tower Centar Rijeka

Foto: Mateo Malvić, web stranice trgovina