Savršen poklon napokon nadohvat ruke

Moj poklon, tvoj izbor!


Savršen poklon onaj je koji bismo odabrali sami sebi. Uz Tower poklon karticu svaki je poklon savršen jer njome poklanjate slobodu izbora - kupnju u brojnim trgovinama Tower Centra Rijeka. Provjerite koje trgovine sudjeluju u programu.

Karticu je moguće kupiti na Info pultu Tower Centra Rijeka isključivo debitnim i kreditnim karticama.

Dostupna je u različitim motivima kako biste, ovisno o prigodi, mogli odabrati onaj koji vam najbolje odgovara (rođendan, proslave i sl.).

Moguće je naručiti i veću količinu kartica u slučaju da želite iznenaditi vaše zaposlenike ili poslovne partnere. Poklon karticu za poslovne subjekte možete naručiti putem maila: info@tower-center-rijeka.hr.

Iznos koji možete uplatiti na Tower poklon karticu nije fiksan, o njemu odlučujete vi. Minimalni iznos uplate je 10,00 EUR, a maksimalni iznos 150,00 EUR.

Tower poklon karticu moguće je koristiti dok se ne isprazni, odnosno, dok stanje na kartici nije jednako 0 EUR. Rok valjanosti kartice je šest mjeseci od datuma izdavanja i nije ju moguće ponovo napuniti.

Stanje na Tower poklon kartici, kao i datum isteka njezine valjanosti, moguće je provjeriti u većini prodajnih mjesta koje prihvaćaju Tower poklon karticu, na Info pultu ili web stranici centra (uskoro).

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA POKLON KARTICE

Trgovina Etaža
Müller 5
Posteljina.hr 4
VetPet boutique 4
House 4
Triumph 4
Hoću knjigu 4
Luce 4
Ghetaldus optika 4
Mana Moda 4
Cropp 4
DOTA 4
Reserved 4
Mativo 4
Mobia 4
Frizerski salon SIMPLE 4
Lisca 3
A1 Mobilcentar 3
Passage 3
Pelgolo 3
Polleo Sport 3
Intimissimi 3
Prahir Fine Jewellery/De’llure 3
S.Oliver 3
Shoe Be Do 3
Skechers 3
Sport Vision 3
Tommy Hilfiger 3
U.S.POLO ASSN 3
Adidas 3
L'Occitane en Provence 3
Comma 3
Baby Center 3
Douglas 3
Calzedonia 3
Ecco 3
Europa 92 3
Froddo shop 3
Five Star Fashion 3
Galileo 3
Heta 1892 3
Alpina 2
Ciciban 2
BOSS STORE 2
Tom Tailor Woman 2
Tom Tailor Man 2
Tezenis 2
Ulla Popken 2
Terranova 2
Aldo 2
Watch Centar 2
Yamamay 2
Replay 2
Salamander 2
Elipso 2
Fashion&Friends 2
Pandora 2
Optika Anda 2
Galeb 2
Mass 2
Guess Accessories 2
Interoptika 2
Interspar 1
Buzz 1
Farmacia 1
Kopitarna 1
Intersport 1

Opći uvjeti korištenja poklon-kartice Tower Centera Rijeka

13.02.2023.

 1. Opći uvjeti korištenja poklon-kartice Tower Centra Rijeka (dalje u tekstu „Opći uvjeti“) uređuju korištenje poklon-kartice Tower Centra Rijeka te su obvezujući za izdavača i vlasnika TCR poklon kartice.

  Kupnjom ili korištenjem svaki vlasnik TCR poklon kartice potvrđuje da je pročitao i razumio ove Opće uvjete te se obvezuje na poštivanje važećih općih uvjeta koji se objavljuju na službenoj web stranici Tower Centra Rijeka.

 2. Izdavač poklon-kartice Tower Centra Rijeka (u nastavku teksta „TCR poklon-kartica“) je Tower Center Rijeka d.o.o., Strossmayerova 16, 51 000 Rijeka, OIB 84184387126 (u nastavku „izdavač“).

  Izdavač ne preuzima odgovornost za isporuku kupljene robe ili usluga korištenjem TCR poklon-kartice ili za materijalne i pravne nedostatke kupljene robe i usluga, niti za valjanost informacija koje posjednik TCR poklon-kartice dobije od trećih osoba.

 3. TCR poklon-kartica je vjerodostojna kartica opremljena barkodom koja se, u skladu s Općim uvjetima, koristi za plaćanje robe i usluga isključivo u trgovinama u trgovačkom centru Tower Center Rijeka. Svaka TCR poklon-kartica ima jedinstveni identifikacijski broj.

  TCR poklon-kartica nije personalizirana kartica i tijekom kupnje nije potrebno predati osobne podatke. Tijekom narudžbe preko interneta, osobni podaci (potrebni za obradu kupnje) prikupljaju se i pohranjuju u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i koriste se samo u tu svrhu (svrha obrade kupnje).

  TCR poklon-kartica sredstvo je plaćanja u plastičnom ili elektronskom obliku (pdf dokument). TCR poklon-kartica nije kartica vjernosti.

  Izdavatelj neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu TCR poklon-kartice u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja kartice (oprez u slučaju gubitka).

 4. Kupnja TCR poklon-kartice moguća je na Info pultu Tower Centra Rijeka, 4. kat za vrijeme radnog vremena Centra, moguća je isključivo za bezgotovinsko plaćanje (debitne i kreditne kartice), nije moguće plaćanje na rate.

  TCR poklon-kartica je bez vrijednosti sve dok se tijekom kupnje ne napuni određenim novčanim iznosom.

  Minimalni iznos koji se može uplatiti na TCR poklon-karticu je 10,00 EUR (riječima: deset eura), a maksimalni iznos koji se može uplatiti na TCR poklon-karticu je 150,00 EUR (riječima: sto pedeset eura).

  Prilikom kupnje na Info pult - iznosi koji se uplaćuju na poklon-karticu zaokružuju se na 1,00 EUR (riječima: jedan euro). Upotreba TCR poklon-kartice moguća je sve dok se ne isprazni i do stanje nije jednako 0 EUR (riječima: nula eura) tijekom razdoblja njezine valjanosti, koje traje šest mjeseci od datuma izdavanja. TCR poklon-karticu nije moguće ponovo napuniti. Vlasnik TCR poklon-kartice u većini prodajnih mjesta koje prihvaćaju TCR poklon-karticu može provjeriti stanje na TCR poklon-kartice i datum isteka valjanosti, kao i na Info pultu Tower Centra Rijeka ili web stranici.

 5. TCR poklon-karticom može se izvršiti kupnja robe ili usluga isključivo u trgovinama koje se nalaze u trgovačkom centru Tower Center Rijeka, Janka Polić Kamova 81a, 51 000 Rijeka, a koje u svom poslovanju prihvaćaju TCR poklon- karticu. Informacije o trgovinama koje prihvaćaju TCR poklon-karticu mogu se zatražiti na info-pultu Centra ili provjeriti na web-stranici https://tower-center-rijeka.hr. Popis trgovina koje prihvaćaju TCR poklon-karticu podložan je promjenama bez prethodne obavijesti.

 6. Kupnju TCR poklon-karticom moguće je izvoditi samo u visini iznosa salda na poklon kartici. Ako je vrijednost kupnje niža od vrijednosti raspoloživog limita, ostatak vrijednosti bilježi se na TCR poklon-kartici i može se iskoristiti tijekom sljedećih kupnji, sve do potpunog iskorištenja raspoloživog limita ili isteka valjanosti TCR poklon-kartice. TCR poklon-kartica vezana je za interni sustav Tower Centra Rijeka. Ako navedeni sustav ne djeluje i ako nije moguća provjera novčanoga iznosa na TCR poklon-kartici, kupnja TCR poklon-karticom (do ponovne uspostave sustava) nije moguća, a uslijed nedjelovanja sustava vlasnik TCR poklon-kartice nije ovlašten na nikakvu naknadu štete. Ako vrijednost salda na TCR poklon-kartici nije dovoljna za kupnju, klijent nadoplaćuje razliku vrijednosti kupljene robe.

  TCR poklon-karticom nije moguća kupnja na rate. TCR poklon-karticu nakon iskorištenja raspoloživog limita nije moguće ponovno napuniti. TCR poklon-kartica ne može se zamijeniti za gotovinu i nije moguća isplata preostalog iznosa vrijednosti.

 7. TCR poklon-kartice vrijede 6 mjeseci od datuma kupnje, odnosno uplate sredstava na TCR poklon-karticu i izdavanja TCR poklon-kartice korisniku. Nakon dana isteka valjanosti, TCR poklon-kartica će biti poništena te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnju neovisno o prethodno raspoloživom limitu, a korisnik TCR poklon-kartice ne može tražiti povrat uplaćenog novca za preostali limit na TCR poklon-kartici, odnosno povrat uplaćenih sredstava. Kupac ili vlasnik TCR poklon-kartice je obvezan sam voditi evidenciju isteka valjanosti te TCR nije obvezan posebno obavijestiti kupca ili vlasnika o isteku valjanosti TCR poklon-kartice.

 8. Vlasnik TCR poklon-kartice, bez ograničenja, može prenijeti na treću osobu. Prijenosom TCR poklon-kartice novi vlasnik dobiva sva prava koja je imao i prethodni korisnik te se podrazumijeva da je upoznat s Općim uvjetima.

  Izdavatelj TCR poklon-kartice nije dužan provjeravati identitet pojedinca i ne odgovara za gubljenje, uništavanje ili moguću zlouporabu TCR poklon-kartice.

 9. Izdavač ne preuzima odgovornost za gubitak ili krađu TCR poklon-kartice i svu moguću nastalu štetu nastalu zbog neopravdanog raspolaganja TCR poklon-karticom te za neopravdano trošenje salda na TCR poklon-kartici.

  U slučaju nefunkcioniranja TCR poklon-kartice, a koje nije posljedica neispravne upotrebe, vlasnik TCR poklon-karticu mora dostaviti info pultu Tower Centra Rijeka za TCR poklon-kartice.

 10. U slučaju oštećenja, gubljenja ili krađe TCR poklon-kartice, korisniku ne pripada pravo na zamjenu. U slučaju oštećene TCR poklon-kartice na mjestu barkoda, vlasnik može izvoditi kupovinu u nekim trgovinama, iako brojčani dio barkod mora biti čitak, kako bi ga prodavač mogao ručno utipkati u kartični sustav.

  Izdavač ne preuzima odgovornost za isporuku kupljene robe ili usluga korištenjem TCR poklon-kartice ili za materijalne i pravne nedostatke kupljene robe i usluga, niti za valjanost informacija koje posjednik TCR poklon-kartice dobije od trećih osoba.

  Izdavatelj ne preuzima odgovornost za gubitak ili krađu TCR poklon-kartice i svu moguću nastalu štetu s tim u vezi, kao i nastalu zbog neopravdanog raspolaganja TCR poklon-karticom, te za neopravdano trošenje raspoloživog limita na kartici.

 11. Za rješavanje reklamacija odgovoran je izdavač. Potpisana potvrda o kupnji osnova je svake reklamacije TCR poklon-kartice. Reklamacija nije moguća bez potvrde o kupnji. Reklamacija je moguća u roku od mjesec dana nakon kupnje TCR poklon-kartice (rok teče od datuma kupnje navedenoga na potvrdi o kupnji).

  Korisnik TCR poklon-kartice je odgovoran za korištenje i sigurno čuvanje TCR poklon-kartice. Izdavač neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu TCR poklon-kartice u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja TCR poklon-kartice.

 12. Navedeni opći uvjeti poslovanja stupaju na snagu na dan njihove objave na web stranici Tower Centra Rijeka. Valjanošću navedenih općih uvjeta poslovanja prestaje valjanost svih prethodnih verzija.

  Izdavač pridržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave promijeni Opće uvjete poslovanja, uključujući i izjave pružatelja usluga ili trgovina u kojima je/nije moguće korištenje TCR poklon-kartica. Promjene općih uvjeta poslovanja stupaju na snagu na dan njihove objave na web stranici.

 13. Zakonski je kažnjivo neovlašteno i nezakonito korištenje TCR poklon-kartice. Izdavač može odbiti poslovanje TCR poklon-karticom ako utvrdi da je krivotvorena, ako je istekao rok njezine valjanosti ili ako je TCR poklon-kartica jako uništena ili oštećena da se s nje ne može iščitati sadržaj ili saldo. Mogući sporovi između vlasnika TCR poklon-kartice i izdavača rješavaju se pred stvarno nadležnim sudom u Rijeci.

Kontakt


Adresa:
Janka Polića Kamova 81A
Pećine - Rijeka

Telefon: 051 403 815

E-mail:
info@tower-center-rijeka.hr

Scroll to top