Valentinovo- najromantičniji dan u godini, dan tijekom kojeg se slavi ljubav i zaljubljenost. Zaljubljenost u život i zaljubljenost u ljubav. Valentinovo je savršena prilika za darovati mali znak pažnje kao podsjetnik ljubavi. Nije važno jeli riječ o partneru, prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova dijeliti je ljubav sa svojim najdražima. Kad je riječ o dijeljenju ljubavi na scenu stupa Tower Center, sve što vam je potrebno možete pronaći baš u Toweru koji je ovih dana centar ljubavi.

Krenimo redom, za početak možete dragu osobu iznenaditi cvijećem ili omiljenom čokoladom, to su sitnice koje svatko voli. Trgovine su se pobrinule da i tijekom ovog Valentinova ponude zaista velik izbor različitih ljubavnih poklončića.  

KIK

Izlazak na kolače i u kino? Mmmm, zvuči odlično, stoga vam donosimo nekoliko ideja. Isplanirajte savršen dan i povedite svoju bolju polovicu na provod iz snova. Slatko iznenađenje čeka vas u slastičarnici Cacao, počastite se finim ljubavnim kolačima i uživajte u romantičnim trenucima. Odlazak u kino savršen je nastavak večeri, stoga odaberite jedan od filmskih hitova koji se prikazuju u Cinestaru i uživajte u zagrljaju voljene osobe.

CACAO

Možda je vaš Romeo sportski tip željan akcije, ako je tako, predlažemo vam odlazak na bowling u Kooglanu, tamo možete spojiti akciju i ukusnu klopu. Romantična večera uz pizzu nama zvuči kao odličan provod. 

KOOGLANA FOOD&BAR

Budi Romeo- odvedi svoju Juliju u Veneciju, riječ je o nagradnom natječaju za sve zaljubljene. Na 4. katu centra nalazi se foto pano otvoren za parove, što znači da možete doći kad god želite na četvrti kat, zauzeti pozu i fotografirati se ispred panoa. Na fotografiju ćete uz svoje podatke napisati i ljubavnu poruku. Najkreativniji od vas osvojit će put u Veneciju za sebe i svoju Juliju/Romea. Zvuči odlično, stoga probuditesvoju kreativnost i krenite u akciju.

Sitnice koje darujemo tijekom Valentinova vesele svih, bilo da je riječ o romantičnoj večeri ili crvenoj ruži. Raznovrstan izbor prigodnih poklona pronašli smo u trgovinama Tower Centera. Inspirirajte se našim izborom i odaberite za svoju bolju polovicu savršen poklon.

PARTY POPS, 39,90 KN
PARTY POPS, RUŽINE LATICE 18,50 KN
DICTA, 240 KN
DICTA, 325 KN
WATCH CENTAR, 195 KN
DOUGLAS, 262 KN