U današnje vrijeme kada je sve ubrzano i stresno, ono na što možemo utjecati jest odjeća koju nosimo kako bi nam bilo što udobnije i kako bismo si olakšali obavljanje svakodnevnih obveza. Jedan od takvih odjevnih komada je duksa ili hoodica, a glavna odlika joj je udobnost. S njom nećete požaliti u prijelaznom periodu osobito kada je teško procijeniti koliko vam je slojeva potrebno tijekom dana. One su također odraz vaše osobnosti jer čak i jednostavni krojevi ukrašeni popularnim Guess logotipom su 'must have' sezone. 

Njihov dizajn odiše urbanim stilom - jednostavne linije, široka paleta boja, printevi i kvalitetni materijali glavne su karakteristike hoodica. Nekad su bile rezervirane isključivo za sportska ili kućna izdanja no u posljednje vrijeme hoodice su postale dio svakodnevnih outfita. Možete ih kombinirati s ključnim odjevnim predmetima poput kaputa, jakni, vjetrovki, parki, traper i kožnih jakni pa čak i elegantnih blejzera.

U sportskim varijantama uz njih možete kombinirati tenisice ili gležnjače dok ih u elegantnijim i poslovnim situacijama uklopite uz cipele na potpetice i bit ćete ultra moderni. Pri odabiru Guess obuće uvijek se možete odlučiti za jednostavnije i monokromatske modele, a za one koji preferiraju logomaniju i mnoštvo detalja imat ćete pregršt komada za odabir.

Guess, 1.019 kn

Guess, 560 kn

Guess, 630 kn

Guess, 630 kn

Zanimljivo je da uz hoodice savršeno odgovaraju torbe svih oblika i veličina. Stoga vam je jedina briga odabrati model koji estetski zadovoljava vaš ukus po veličini i praktičnosti - ruksaci, velike, male torbe ili male torbice oko struka. 

Ove sezone Guess predstavlja modele torbi s croco uzorkom u širokoj paleti pastelnih i jarkih boja. Logotip je prisutan na svim modelima neovisno o tome da li se nalazi samo na kopči za zatvaranje ili dominira preko cijele torbe.

I za kraj, možemo reći da ova sezona nudi komade za svačiji ukus - na vama je da se odlučite samo za jedan model ako ćete moći odoljeti paleti razigranih modela.

Guess, 779 kn

Guess, 779 kn

Guess, 939 kn

Guess, 1.099 kn

Guess,1.219 kn

Guess, 853,30 kn