Otvorene terase i gradske šetnice u kombinaciji s toplim danima mame na izlaske. Ako ste zimu proveli u udobnosti svoga doma, noseći udobne trenirke, sigurno ste poželjeli obnoviti garderobu. Budući da smo prošlo proljeće proveli u lockdownu i rijetki su kupovali novu odjeću, sada je vrijeme da to ispravimo.

SLOJEVITO ODIJEVANJE

Najbolja riječka shopping destinacija, Tower Center na Pećinama, spremno čeka sve one koji su odlučili obnoviti garderobu odjećom iz novih kolekcija poznatih svjetskih brendova. Hladnija jutra i večeri i topla poslijepodneva traže slojevito odijevanje, a najbolje je početi od klasičnog mantila. Ako dvojite o boji, nećete pogriješiti ako odaberete onaj u boji pijeska, koja će se savršeno uklopiti u svaku modnu kombinaciju. Važno je uskladiti ga s torbom i nakitom, a ostatak garderobe prati ga u nijansama boja. Uz mantile od viskoze, ove sezone nose se i kožnati mantili u svim nijansama smeđe.

MANTIL, 549,00 kn, Mango, 2. kat
TRAPERICE, 349,90 kn, Mango, 2. kat
KOŠULJA, 199,90 kn, Reserved, 4. kat
TORBA, 870,00 kn, Replay, 2. kat
PARFEM ARMANI, 545,00 kn, Douglas, 3. kat

BEŽ NIJANSE

Mantil se jednako dobro može se nositi na klasične salonke, zanimljive balerinke, koje ćete obuti za posao, da bi odmah nakon posla u istoj odjevnoj kombinaciji “uskočili” u udobne moderne tenisice cvjetnog uzorka.

A što odjenuti ispod mantila? Prozračne košulje s cvjetnim aplikacijama jedan su od vodećih proljetnih trendova, baš kao i udobne hlače širokog kroja, bile one od trapera, pamuka ili viskoze.

KOŠULJA, 199,90 kn, Reserved, 4. kat
BALERINKE, 299,00 kn, CCC, 4. kat
TRAPERICE, 169,00 kn, House, 4. kat