Valentinovo i crvena boja, odlična kombinacija, zar ne? Posebno kada govorimo o crvenom ružu koji nikada ne izlazi iz mode i jedan je od mnogima omiljenih poklona. Tower Center Rijeka ugostio je Ivu Berišić, jednu od najpopularnijih riječkih vizažistica i vlasnicu IBeauty studija koja je za brojnu žensku publiku održala radionicu nanošenja crvenog ruža.

Nakon zanimljive radionice, ljubiteljice ljubavnih romana mogle su se podružiti na promociji romana Vrijedna čekanja uspješne autorice Inne Moore. Pravo žensko Valentinovo!

Vanja Pletikosa Crnić, Tower Center Rijeka: “Valentinovo smo obilježili zanimljivim programom, make-up radionicom i promocijom ljubavne knjige. Htjeli smo nešto posebno i nekonvencionalno, zašto ne bismo Valentinovo provele ili same sa sobom ili u dobrom ženskom društvu.”

Iva Berišić objasnila je kako izgleda dobar valentinovski make-up, a posebno se posvetila nanošenju crvenog ruža, glavnoj zvijezdi radionice. Koristila je odlične Catrice proizvode te na vrlo iscrpan i zanimljiv način prenijela svoje znanje svima u publici.  

Iva Berišić: “Radili smo laganu podlogu i lagano sjenčane oči, uz nezaobilazan crveni ruž, zaštitni znak Valentinova.” 

Sve su žene u publici dobile mali znak pažnje, slatke ružičaste keksiće u obliku srca iz Pika i crveni ruž Catrice koji će podignuti svaku odjevnu kombinaciju i dnevni i večernji make-up, a neke su kući otišle s crvenim ružem na usnama koje su im Iva Berišić i njene šminkerice stručno nanijele. 

U Tower Centru Rijeka posebno su se pripremili za Valentinovo i dane koje slijede, uz brojne popuste u njihovim trgovinama kako bi svi ti slatki poklončići bili prihvatijiviji i dostupniji. 

Vanja Pletikosa Crnić: “U petak, 16.2., nastavljamo valentinovski program akcijom darivanja krvi koja se po peti put tradicionalno održava u Tower Centru. Pozivamo sve da nam se pridruže od 14 do 18 sati na 5.katu pored Yankee’s Bara.” 

Ne propustite ove zanimljive, angažirane i originalne dane u Tower Centru Rijeka! 

Preuzeto s Extravagant

Foto: Marin Ćuk Vurnek