Popularna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose - Kiehl’s Since 1851, otvorio je svoja vrata u Tower Centru Rijeka na 2. katu.

Od svojih skromnih početaka 1851, kao ljekarna u New Yorku,  Kiehl's je nastavio pružati personalizirane usluge za njegu kože i učinkovite formulacije proizvoda. Kiehl's Since 1851 naslijeđe duboko je ukorijenjeno u bogatu tradiciju, a nova prodavaonica u Rijeci s ponosom nastavlja taj put. 

Kiehl's Since 1851 u Tower Centru Rijeka

Svi istinski zaljubljenici u njegu kože imat će priliku isprobati neke od najpoznatijih formula ovog brenda, učiniti besplatnu analizu kože, obaviti personalizirane konzultacije s Kiehl's savjetnicima za njegu kože, ali i testirati Derma-Reader, inovativni uređaj najnovije generacije koji analizira čak 6 parametara kože, a koji će svim zainteresiranim posjetiteljima biti dostupan narednom periodu. Kao dio posvećenosti pozitivnom iskustvu kupovine, posjetitelji Kiehl's prodavaonicama mogu uživati u Kiehl's "Try Before You Buy" politici, omogućavajući svima da ponesu dodatne besplatne uzorke proizvoda i testiraju ih iz udobnosti doma. 

Kiehl's Since 1851 u Tower Centru Rijeka

Kiehl's Since 1851 u Tower Centru Rijeka

Kiehl's Since 1851 u Tower Centru Rijeka