Majčin dan je prilika da pokažete svojoj majci koliko vam znači i koliko je cijenite. Obilježava se svake druge nedjelje u svibnju, stoga vam je ova nedjelja 12.5. odličan dan da pokažete svojoj majci ljubav i zahvalnost za svu njezinu žrtvu i naporan rad.

Postoji mnogo načina da joj pokažete koliko ju volite, od posebnog poklona osmišljenog samo za nju ili do dana provedenog zajedno koji će joj zauvijek ostati u sjećanju. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. 

Razveselite majku bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom. Osim toga, nećete pogriješiti darujete li zanimljivu knjigu, kozmetiku ili neku sitnicu koja vas asocira na nju.

Aura, premium čokolada limun, jabuka, badem 120g 7,30 € 

La Turka 


Cvjećarnica Vinca Veritas, cijena na upit 

Umjesto klasičnog nakita, razmislite o personaliziranom komadu koji će imati poseban značaj za vašu majku. Možete odabrati ogrlicu s privjeskom u obliku srca s vašim inicijalima ili posebnom porukom, ili pak narukvicu s vašim imenom urezanim na njoj. Takav poklon će sigurno dirnuti vašu majku i podsjetiti je na vašu posebnu vezu.


Pandora

Borboleta

Nema ništa bolje od opuštanja u vrućoj kupki. Poklonite svojoj majci prave proizvode da kod kuće napravi svoj spa dan. Paket proizvoda za tretman lica i manikuru/pedikuru. To će joj pružiti priliku da se opusti i zaboravi na svakodnevne brige, a istovremeno će osjetiti vašu ljubav i brigu za njezino blagostanje.

L'Occitane, 24,90 €Ako vaša majka voli vrtlariti razmislite o poklonu biljaka ili vrtlarskom setu. Možete joj pokloniti cvjetnice koje će razveseliti njezin vrt ili balkon, ili pak komplet alata i sadnica koje će joj pomoći da njeguje svoje biljke s ljubavlju i pažnjom. Ako i nije baš uspješna u tome, a željela bi biti, BILJKE.PLANTS je hrvatska firma koja proizvodi samoodržive biljne terarije, a od sad se nalazi i u Tower Centru Rijeka, na 4. katu.

BILJKE.PLANTS 


Sjetite se, najvažnije je da poklon dolazi iz srca i da odražava vašu zahvalnost i ljubav prema vašoj majci, a preslatke poklone koje će pamtiti cijeloga života pronašli smo u Tower Centru Rijeka.  

Argentum, 19,60 €


Dicta, 429,00 €


Douglas, 91,79 €


Dota, 25,90 €

Lonci&Poklopci by Bajde, šalica 12,50 €

Hoću knjigu, 15,99 €

Ne stignete li na vrijeme kupiti poklon, ne brinite jer Tower Centar Rijeka ove je nedjelje otvoren od 10 do 21 sat. Ne brinite ni ako vaša majka više voli sebi izabrati poklon, jer Tower Centar Rijeka ima preslatke poklon kartice koje će ju oduševiti. 

Foto: Instagram, Mateo Malvić, web stranice trgovina