Istra i Dalmacija oduvijek su pun pogodak za opuštajući odmor, a ako je taj odmor u luksuznoj vili pravi ste sretnik. Mi smo s ekipom iz Dogma tima zavirili u 3 vile jer nam luksuza i raskošti nikad nije dosta. Sve su posebne i jedinstvene s jednim zajedničkim nazivnikom – pružaju maksimum užitka i relaksacije.

Hedonizam u Istri

Kako opisati nešto što je top? Možda upravo tako – top! Ova maestralno izvedena vila u istarskim Balama, sa svojim interijerom i eksterijerom poziva na hedonizam i privatnost. U 670 m2 stalo je sve što vam treba da možete reći: da, to je to!

Semi-detached vilaima čak tri bazena, i jamči level komfora na najvišoj razini. Dva vanjska infinity bazena, i jedan grijani unutarnji zaista govore o krajnjem luksuzu. 

Šest soba, dvije dizajnerske kuhinje, velika spremišta, četiri kupaonice i prostrano dvorište čine ovu nekretninu jedinstvenom. Vrhunski materijali i blizina bajkovitog Rovinja smještaju je visoko na popis želja.

Motovunska perfekcija

Istarski Motovun, vjerojatno najpoznatiji simbol unutrašnjosti Istre krije fantastično projektiranu vilu s kojom ne možete pogriješiti. Interijer koji odiše glamurom, i predivna okolina jamac su uživanja. Bazen s automatskim čišćenjem, kontrolom kvalitete vode i masažnim sistemom, vrtna kuhinja, dječje igralište, vrhunski materijali, tende sa senzorima za zatvaranje u slučaju nevremena,   i čitav niz funkcionalnosti smještaju je u kategoriju pet plus zvjezdica. Kada tome pridodamo mir istarske unutrašnjosti, znamo da je stvorena perfekcija….

Primoštenska idila

Ovako nešto rijetko se viđa! Izuzetno moderna vila na tri etaže s dva bazena, savršeno je mjesto za uživanje u primoštenskom moru i zalazu sunca. Četiri spavaće sobe svaka sa en suite kupaonicom i prostranom terasom daju osjećaj pripadnosti fantastičnom eksterijeru.

Dnevni boravak iznimno je elegantno opremljen garniturama pastelnih boja, a tu je i klizna stijena te predivno izvedene stepenice koje daju toplinu cijelom prostoru.

Vila ima sve sadržaje i punu opremljenost, kako bi svaka minuta provedena u njoj bila ispunjena do kraja.

Uvjerite se i sami u posebnost ove ekskluzivne vile i dogovorite ogled sa stručnim Dogminim agentima na 4. katu Tower Centra Rijeka

Foto: Dogma nekretnine