U petak 20. rujna, poznati talijanski street style brand Replay, ponovno otvara svoja vrata u riječkom Tower Centeru, gdje posjetitelje u unikatnom i jedinstvenom uređenju trgovine očekuje shopping rulet s popustima na novu kolekciju Jesen-Zima 2019!

Prostor preuređen prema posljednjim interior retail trendovima te inspiriran najboljim Replay storeom u Hrvatskoj, u Zagrebu, sjajna je nadopuna jednoj od najposebnijih kolekcija do sada! Odabir industrijskih materijala prezentira novu Replay kolekciju koja počiva na bezvremenskoj kvaliteti koju pak sjajno prenose betonski elementi nadopunjeni drvenim i čeličim konstrukcijama, dok izlozi ukrašeni zelenilom naglašavaju onu ekološku stranu kolekcije koja u Replay priču unosi novu perspektivu!

NOVOUREĐENI REPLAY STORE

Raznolika kolekcija koja svojim inovativnim pristupom vizionarski najavljuje uzbudljivu stilsku sezonu, donosi zanimljive komade koji odišu tradicionalnom Replay kvalitetom nadograđenom nostalgičnim elementima osamdesetih te futuriziranu ekološki obradivim materijalima i neonskim detaljima. Novosezonski komadi iz različitih linja pomno su odabrani za riječke kupce, koje će osim širokog izbora visokokvalitetne odjeće i obuće zasigurno oduševiti i posebna ponuda hot itema!

REPLAY, NOVA KOLEKCIJA

Dodatna zanimljivost je i shopping rulet, u trajanju od čak tjedan dana, do 29.9., u čijem natjecanju mogu sudjelovati svi posjetitelji Replay storea u Toweru koji se registriraju kao loyalty članovi te se pretplate na Replayev newsletter, kao i postojeći loyalty članovi koji za ovu priliku mogu iskoristiti i svoj postojeći loyalty popust ili pak osvojeni!Svaki okret ruleta je dobitan!

NOVOUREĐENI REPLAY STORE OTVARA SVOJA VRATA 20.RUJNA

Ne propustite postati dio uzbudljive street style priče, požurite na otvorenje novouređenog Replay store u Tower Centru 20. rujna kako biste doživjeli modu oko sebe utkanu u poseban dizajn interijera te za sebe pronašli baš ono što vam treba!