Na posao u tenisicama? Hm, ne zvuči loše, jedan dan u tjednu rezervirati za casual look, na noge staviti omiljene tenisice i prošetati do posla. Prva prilika za to pruža vam se već ovog petka u sklopu kampanje Rijeka u kretanju. 

Aktivan dio sportske priče je i Tower Center. Kako? U petak, 20.rujna 2019. u popodnevnim satima Tower vas poziva na aktivno kretanje, prošećite stepenicama između četvrtog i petog kata i osvojite nagrade u jednoj od trgovina – Reserved, Comma, S.Oliver, Sport Vision, Terranova,Optika Anda, Vistini Ottica, Carpisa, Polleo Sport, Tezenis, Intimissimi, Calzedonia, Pittarosso, Farmacia, Hoću knjigu, Douglas, Kuglana, Ciciban, Cacao, Argentum, Dm, Frizerski salon Simple, T-Centar. Uz natjecateljski dio, moći ćete uživati i u kupovini tenisica po akcijskim cijenama.

Posljednje vrijeme tenisice su postale više od obuće za sportske aktivnosti, tenisice se mogu nositi uvijek i na sve kombinacije. Ključ je u kombiniranju, one dobro izgledaju i na romantične haljine, midi suknje, ali i na klasičnu kombinaciju skinny jeansa i košulje. Želite li izgledati moderno i osjećati se udobno, tenisice će biti odličan odabir.

Pogledajte naše prijedloge, inspirirajte se i vidimo se u petak u Tower Centru. Naravno, u tenisicama.  

SHOE BE DO, 579 KN
SHOE BE DO, 649 KN
PITTAROSSO
PITTAROSSO
RESERVED, REBRASTA SUKNJA 179,90 KN
RESERVED, SUKNJA S NABORIMA 199,90 KN
TERRANOVA
TERRANOVA
COMMA, 399 KN
COMMA, 639 KN
COMMA, 639 KN
CARPISA
CARPISA

Foto: Instagram, web starnice trgovina