Posljednjih godina sve više čujemo za ime Damir Kedžo. Njegove glazbene početke pamtimo još od boy benda “Saša, Tin i Kedžo”, nakon čijeg raspada započinje uspješnu solo karijeru. Kedžo je nedavno, nakon popularnog dueta sa Zsa Zsa-om, snimio svoj najnoviji hit s mladom pjevačkom nadom Medeom. Pjesma se zove “Ne mogu iz dana u noć”, a snimanju spota nazočila je poznata riječka blogerica Ivana Pirizović koja je iz dućana Tower Centra izabrala prigodne odjevne komade i kreirala Kedžov outfit. Imali smo priliku razgovarati s Damirom, koji nam je otkrio nešto više o svojem stajlingu, najdražoj odjevnoj kombinaciji i o tome tko ga inače odijeva za nastupe.

Nedavno je objavljen spot za tvoju novu pjesmu „Ne mogu iz dana u noć“, koju si snimio u duetu s Medeom. Za tvoj styling u spotu je zaslužna Ivana Pirizović. Jesi li zadovoljan s kombinacijama koje ti je izabrala? Da li bi ih odjenuo i privatno?

Iznimno mi je kod stylinga bitno da se osjećam ugodno u njemu. Konkretno u ovom spotu smo išli na jednostavnost i većina odjevnih predmeta su nešto što bih obukao i inače. Mada mi se nije problem niti odmaknuti od mog stila odijevanja, ako priča pjesme i spota to zahtjeva.

Stayling iz spota rađen je u suradnji s Tower centrom, Levi’som i Replayom

Tko ti inače pomaže prilikom odabira outfita za nastupe?

Uglavnom ih biram sam. Ako je neki veći nastup potražim stilista. Mada najčešće točno znam što želim ali mi se ne da tražiti. Pa dam smjernice po kojima se traba ravnati. Kod odjeće za koncerte volim da je jednostavna i efektna. Te da mi daje mogućnost da se mogu slobodno kretati jer nisam baš osoba koja mirno sjedi ili stoji.

Kako bi opisao svoj osobni stil? Voliš li više sportski, casual ili šminkerski đir?

Nisam šminker ali volim se odjenuti lijepo kada to prilika zahtjeva. Mada i tu uvijek dam neki svoj osobni pečat. Opet s druge strane nisam ni neki casual lik jer mi je to predosadno. Generalno se još istražujem. Ali mislim da se polako sve više nalazim u zemljanim tonovima.

Koji ti je najdraži odjevni predmet?

A sto se komada odjeće tiče, obožavam obične bijele majice. I da mogu birati stalno bi bio u poderanim trapericama i bijeloj majici kratkih rukava.

U kojim dućanima Tower Centra najčešće kupuješ?

Springfield, Shoe bee doo. U zimskim mjesecima znam ubosti odlične džempere i pleteninu u Intelligent store-u. Za koje me svi pitaju gdje sam ih kupio. Odlično mi je što se otvorio Muller jer imaju sve sto mi treba.

FOTO: FACEBOOK @KEDZOOFFICIAL